SOS! Ráírjak az osztályfőnökömre, hogy tudassam vele, miért nem mentem iskolába? Többi lent.
Figyelt kérdés
9.-es vagyok, és már 3. hete nem megyek be a suliba, mert pánikbeteg vagyok és szociális fóbiám van, emellett depressziót diagnosztizáltak, nem bírok elindulni reggel, hiába próbáltam már, az ájulás szélén vagyok mindig. Van minden napról hiányzásom, és mindenkinek feltűnt, hogy rég nem voltam bent de senki nem tudja miért. Szerintetek érdemes ráírnom Messengeren, hogy mi a helyzet? Jó ötlet? Nagyon sürgős lenne, segítsetek kérlek.#igazolás #középiskola #depresszió #pánikroham #pánikbetegség #osztályfőnök #hiányzás #szociális fóbia
2018. nov. 21. 07:18
12/13 anonim válasza:
Miert?? Tenyleg ugy fog jarni. Mar kilencedikben ezt csinalja mi lesz vele kesobb. Es am tudom mi a depresszio meg szorongas meg ilyenek mivel en is szenvedtem tole mindig is, megis jartam iskolaba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!