Miért bántanak a lány osztálytársaim?
16 éves lany vagyok és mióta középsuliba jarok a lany osztàlytarsaim mondhatni terrorizalnak. Èn erre nem adtam okot 9-ben probaltam nyitni felejük és én azt hittem minden rendben van aztan csak jöttek semmi előzmeny nelkul a pletykak amiket terjesztettek rólam, általában a hatam mögött utalkoznak viszont van hogy nyiltan bantanak kb mindenért én vagyok a hibás. Probalom figyelmem kívül hagyni oket mert amit csinalnak nagyon unintelligens és visszamaradott jellemre utal de sokszor mar nem megy és nem tudom hogyan kellene erre reagalnom. Nem tudom az okàt mi rosszat tehettem az osztalyon kívuli baratnőim sem ertik. Àltalàban suliban csendesebb vagyok, oran probalok aktiv lenni 4,4 az atlagom. Àtlagos külsővel rendelkezem ha szépen feloltozok és kisminkelem magam akar szépnek is mondhatom magam.
Sosem szóltam meg be senkinek és nem kezdtem el bantani oket de nagyon ritkan nalam is elszakad a cerna olyankor megmondom az adott illetőnek a velemenyem szemtől szembe nem ordìtozva.
A fiúkkal viszont jól kijövök ők sohasem sèrtettek mèg meg.
"A fiúkkal viszont jól kijövök ők sohasem sèrtettek mèg meg."
Nem lehet, hogy ez az ok? Féltékenység/irigység?
Lehet csak azért mert nem vagy olyan mint ők.
Ne foglalkozz velük, nem érdemes.
Vszeg jó kisugárzásod van, ezáltal sok fiúnak bejössz/kedvelnek.
Erre irigyek gondolom.
Nekem van egy közeli rokonom, akit szintén terrorizáltak a lány osztálytársai, közben sok párkapcsolata volt.
Egyszerűen kelendő volt, ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!