Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A r. bi lány osztálytársaim...

A r. bi lány osztálytársaim felém miért nem tudnak empátiát mutatni?

Figyelt kérdés
Nem bulizok, nem cigizek, nem iszom, félénk vagyok és az egész lánycsapat állandóan piszkál az osztályban és kiközösítenek (a fiúk is egy ember kivételével). Múltkor néztünk egy filmet amiben valaki szenvedett nagyon és meghalt erre a fél lánycsapat sírt, és "sajnálták" azt a szereplőt. Meg amikor meglátnak az utcán egy kóbor kutyát már enni adnak neki, engem meg emberszámba sem vesznek. Már elmondtak fogyatékosnak, .ohadéknak, meg hogy remélik hogy megbukok és nem fogok tudni leérettségizni, és hogy wc pucoló és takarító leszek, és ahol dolgozni fogok takarítóként ott direkt össze fogják sz..ni a wc-t meg ilyenekkel gúnyolódnak. Igaz nehezen tanulok de akkor sem kéne így lenézni.
2017. ápr. 7. 23:40
 1/3 A kérdező kommentje:
Én senkit nem bántottam az osztályban.
2017. ápr. 7. 23:41
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, sok hozzádhasonló lány, és fiú egyaránt érintettje a kiközösítésnek sajnos. Ott írtál olyat kedves kérdező, hogy félénk vagy. Nos, ez miatt is van, hogy téged lenéznek, kihasználnak, és azt gondolják azt tehetnek veled amit akarsz. Azt mondom neked: elég volt! Csapjaz öklöddel az asztalra, és légy végre határozott, és önbizalommal teli, és mutasd meg nekik, hogy te is részese vagy a sulinak, nem tehetnek meg veled amit akarnak, mert te is ember vagy, teli érzésekkel, és nem engeded, hogy ezt továbbra is megtegyék veled! Hidd el, ha nem hagyod magad, lefognak szállni rólad, ugyanakkor mindig légy eszes, találd meg ellenfeleid gyengepontjait, hogy mindig 1 lépéssel előrébb járj. Lefognak szállni rólad, ha látják, veled nem lehet csak úgy szórakozni! Tudod, az a bajuk, hogy te nem haladsz az árral, a divattal, nem cigizel, nem vagy károsszenvedélynek a rabja, és hogy érettebb vagy a többieknél, ez zavarja a szemüket. A te fajtád többet fognak az életben elérni, mert te nem ártottál senkinek soha, a szíved, lelked tiszta, és őszinte, emiatt is minél idősebb leszel, annál jobban fog kialakulni nálad az a baráti kör, akikben bízhatsz, szeretheted őket. Egy a fontos kicsi lány: soha ne add fel, nincs olyan, hogy lehetetlen! Remélem tudtam valamelyest segíteni, bármi kérdésed van írj nyugodtan! :)
2017. ápr. 8. 00:27
 3/3 anonim ***** válasza:
Álszentek és undorítóak. Ennyit arról, hogy milyenek az érzékeny intelligens tanuló lányok...
2017. ápr. 8. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!