Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy kezdeményezzek beszélgeté...

Hogy kezdeményezzek beszélgetést vele?

Figyelt kérdés

Sokáig szociális fóbiával küzdöttem, így nem is beszéltem senkivel. Mostanában már leküzdöm ezt a fóbiát de nem nagyon tudok beszélgetést kezdeményezni. Van egy lány a suliban akivel nagyon szívesen megismerkednék, de ő nem nyit felém és én meg nem tudok nyitni felé :/

Hogy kéne odamennem hozzá? Mi lenne jó téma fiú és lány között? Nem szerelmi kapcsolatra gondolok az ismerkedés alatt, azzal nincs gondom simán barátkozni szeretnék vele, de folyton a barátnőjével lóg.

2018. nov. 19. 16:51
 1/1 Makovecz Imre válasza:
Simán menj oda hozzá és kérdezd meg, hogy nincs e kedve veled beszélgetni egy kicsit suli után. A barátnőjét meg szard le, hidd el nagyon jól esik egy lánynak ha társaságban oda mersz menni hozzá. Sok sikert ;)
2018. nov. 23. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!