Az osztálytársaim kikészítenek. Bővebben lent? 20/f
Érettségi után nehezen tudtam dönteni 2 főiskolai képzés között, ezért azokhoz hasonló 2 éves OKJ-ra jelentkeztem, májusban végzek majd, aztán irány a fősuli.
A lényeg az, hogy a jelenlegi osztálytársaim nagy részének se nyelvvizsgája, sőt nagy részük a 280-as minimumpont közelébe sincs, azért járnak ebbe a suliba. Nekem közel 400 pontom van, de már említettem, miért nem mentem 2 éve felvételizni.
Itt mindenki közepes körül teljesít, sok tanulással, nekem viszont eléggé gyenge ez a képzés, tanulás nélkül is szín ötös vagyok, amivel (sajnos) az osztályfőnököm gyakran dicsekszik a többiek előtt.
Egy jó ideje azt vettem észre, hogy az osztálytársaim ahol lehet fúrnak, lenéznek, okostojás jelzővel illetnek, és próbálnak bemocskolni, ahogy csak lehet, pedig annyira kis buta, primitív, vihogós csitrik társasága ez az osztály, hogy a saját butaságukon kellene úrrá lenni szerintem.
Állandóan kikezdenek, rossz szájízzel emlegetnek, nyalisnak tartanak, holott meg se szólalok, csak bemegyek órára, a nap végén pedig hazabuszozok(70 km). Ha 5 perccel hamarabb kezdhetnénk az órát a buszmenetrend miatt,ők azt is megfúrják, mert örömüket lelik abban(nem mondják ki, de egyértelmű) ha én egy órát fagyoskodom az állomáson.
És a többi, és a többi.
Ezek az emberkék 20-21 évesek, én is 20 vagyok, és 13 éves, feltűnési viszketegségben szenvedő tini p*csaként viselkednek.
A kérdésem az, hogy én velem van a baj, vagy mégis mire gondoljak?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!