Szemét velem a tanárom. Miért csinálja ezt?
Először azt hittem csak nekem tűnik fel, de már az osztálytársaim is megjegyezték, hogy mit csináltam amiért ennyire nem bír. A helyzet az, hogy apukámnak nagyon régen haverja volt, szóval hiába mondom otthon, hogy szerintem szemét, a szüleim szerint én vagyok lusta és trehány. Életem első egyesét kaptam tőle bioszból, hiába volt ugyanannyi hibám csak, mint a mellettem ülőnek, aki hármast kapott. Reklamáltam, de flegmán beszél velem. Minden órán figyelmen kívül hagy. Lesz@rja, ha jelentkezem, ha valamit körbe mutogat (pl. kitömött állatot, csontokat, állat koponyáját, ilyesmiket...) egyedül az én kezembe nem adja oda. És nem viccel, hanem olyan, mintha meg lenne valamiért sértődve. Ha magyaráz valamit, akkor viszont állandóan engem bámul, mint egy pszichopata és egyszer kipróbáltam majdnem.fél percig is tartja a szemkontaktust. Nem tudom hova tenni a bunkóságát, mert semmit nem csináltam. Legszívesebben nem foglalkoznék vele, de nem akarok megbukni.
16/L
"A helyzet az, hogy apukámnak nagyon régen haverja volt"
Ahá, lehet innen kéne elindulni. Nem lehet, hogy apád mondott rólad neki valamit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!