Tetszek a tanáromnak, vagy csak beképzelem?
Miért írta oda szinte mindenki, hogy "ha jó csaj vagy..."? :D Most attól, mert valaki nem bomba, attól még tetszhet akárkinek, tanárnak is... Szóval nem értem, miért függ ez ettől :DD
Kérdező, szerintem ne gondolkodj sokat ezen. A végén csak az lesz, hogy kínosan fogod magad érezni, zavarban leszel előtte, az meg neki is kínos lesz.
Ráadásul, ha tetszel is neki, az sem jelent semmit, hisz etikátlan lenne, ha lépne valamit.
Nem akarok illúzió romboló lenni, de az nem lehet, hogy épp a csendességed és "szende szűz" attitűdöd miatt kivételez veled? Mert, hogy törékenynek lát, nem vagy harsány sem, szóval inkább elnézőbb. Meg nem lehet tudni, hogy mi egy-egy tanár háttere. Lehet, hogy pl. régen ő is ilyen volt, vagy csak alapból a csendes tanulók szimpatikusabbak neki.
Kevéssé idetartozó példa, mert tanárnőről van szó és általános iskoláról, de engem a magyartanárnő és a föci-biosztanárnő is nagyon kedvelt, pedig nem csináltam semmit. Magyarból jártam helyesírás versenyekre, meg jó voltam, így lehet, hogy azért, viszont föci/biosz nem volt az erősségem, a tanárnő mégis mindig szólítgatott, akkor is, amikor az egész osztály majd' kiesett a padból; annyira jelentkeztek, én meg csak ültem. Sajnos csak 1 évig volt az iskolánkba, valami hirtelen betegség elvitte szegényt, nyugodjon békében. :(
Lehet, hogy igen, de lehet csak kedvel. Több infóból pontosabbat tudnék mondani. :)
Akartam írni üzenetet, de nem lehet, szóval ha írsz, kifejtem bővebben. :)
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!