Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Valljak szerelmet a tanárnömnek?

Valljak szerelmet a tanárnömnek?

Figyelt kérdés
Idén érettségizem,és van az angol tanárnöm,aki egy nagyon szép 40es nő. Negyedik éve tanít,és még mindig nem multak el az érzéseim.Folyton rá gondolok akár este is...Szerintetek szerelmet valljak neki?

2018. okt. 19. 13:12
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
53%
Nem érnél el vele semmit, amúgy szinte minden diák szerelmes valamelyik tanárjába, de ez elmúlik amikor otthagyod a sulit, jönnek az új impulzusok. Ne hozd magad kellemetlen helyzetbe, micsoda égés lenne.
2018. okt. 19. 14:16
 12/19 anonim ***** válasza:
59%
Ha mindenképp be szeretnéd magad égetni, akkor hajrá!
2018. okt. 19. 14:22
 13/19 anonim ***** válasza:
36%

Max akkor, amikor már elballagtál, mert így kínos lenne neki is meg neked is, ha 1 évig kerülgetnétek egymást, miután lekoptatott.

Meg aztán mit vársz? Hogy veszélybe sodorja az állását és a tanári megítélését azért, hogy tiltott románcba kezdjen veled? Szerintem koncentrálj a tanulásra.

2018. okt. 19. 14:26
 14/19 anonim ***** válasza:
47%

És mit várnál, hogy ő majd hanyattdobja magát tőle? Max egy kis kínos nevetés lenne, aztán szépen megmondaná, hogy keress vki mást...

Arra nem gondoltál mekkora égés lenne a kollegái, szülők, stb előtt, ha összejönne, az egyik (akár volt) tanítványával, aki ráadásul 20+ évvel fiatalabb nála?! Na meg, hogy tartanád el 18 évesen szakma nélkül... Gyakorlatilag semmi előnye nem származhatna belőle...

2018. okt. 19. 20:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha már leérettségiztél, akkor ne. Mivel már nem vagy az iskola diákja, kínos lenne ilyesmivel keresni. Semmivel nem lesz jobb, ha bevallod neki, hidd el. Csak gáz szituációba keverednél, és megbánnád. És hidd el, a tanárnő is tudja, mit éreztél iránta, ezt a diákok nehezen tudják leplezni, egyértelműen lehet látni a jeleit ennek a dolognak.
2018. okt. 24. 00:14
 16/19 anonim ***** válasza:
46%

Ne vallj neki. Az, hogy valakire éjjel-nappal gondolsz, nem feltétlenül szerelem. Van, hogy ez erős kötődés, mert ő biztosít valamit, amit családtól, barátotoktól nem kapsz meg vagy van egy jelleme, egy kisugárzása, ami miatt már ezt a pluszt is belelátod.

Velem is megesett, hogy valaki kedves volt velem én pedig, a nyílt természete miatt, egy mély barátságot véltem kettőnk között kialakulni és kiderült, hogy nagyon nem, ő csak kedves volt és nyitott, ahogy mindenkivel, neki ilyen a természete és semmi mélyet nem képzelt a kettőnk közti kapcsolatába. Könnyen beleestem az agyam csapdájába, elvégre a nyitottságával, kedvességével azt az extra figyelmet biztosította kérés nélkül, amit én a zárzottságom miatt nem szoktam megkapni.

Szóval hagy, had maradjon meg ez egy kellemes emléknek, ne úgy záródjon, hogy a tanár nem szívesen gondol vissza rád, mert azzal tettél pontot a kapcsolatotok végére hogy szerelmet vallottál neki; és a jövőben emiatt se szívesen fusson Veled össze pl az utcán.

Az ilyen erős érzelmek amúgy idővel enyhűlni fognak, majd teljesen megszáűnni. Lehet most a tanárnőd az igazi és éjje-nappal rá gondolsz, de jövőilyenkorra már semmis lesz, eszedbe se fog jutni és más iránt táplálsz ilyen érzelmeket. :)

2018. nov. 1. 09:28
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. (jöhetnek még :D) Remélem tényleg ez csak egy időleges állapot és hamar vége lesz...
2018. nov. 1. 13:26
 18/19 anonim ***** válasza:
16%
Mond el,és dobd :)
2018. nov. 29. 02:08
 19/19 anonim válasza:

Ha engem kérdezel ,azt tanácsolom hozzad tudomására,hogy tetszik Neked.Nem mindegy hogyan és ez a lényeg.Nem szerelmet kell vallani,hanem közvetett ráutalással.Például szünetekben megkeresed a tananyagról kérdezed.Ha beszélsz vele,éreztesd mennyire számít a véleménye,ha ránézel lássa a tekinteteden fontos számodra.Esetleg érintsd meg a vállát,kezét beszéd közben.Lényeg minél többet beszélj vele. Előbb utóbb ő is rá fog jönni mit gondolsz,mit szeretnél.Akkor fog jönni a válasz is csak figyelj.

Ez életed későbbi szakaszában is jó módszer és megkímél a fájó nyílt,közvetlen visszautasítástól.

Ahogy mondja a mondás: Ne rohanj ajtóstul a házba.

Nagy korkülönbség esetén nem a házasság vagy a tartós kapcsolat a cél,inkább a szexuális együttlét.A probléma akkor kezdődik ha nagyon szerelmes lennél és ezt nem vagy nem úgy viszonozzák.

2018. dec. 24. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!