Valljak szerelmet a tanárnömnek?
Max akkor, amikor már elballagtál, mert így kínos lenne neki is meg neked is, ha 1 évig kerülgetnétek egymást, miután lekoptatott.
Meg aztán mit vársz? Hogy veszélybe sodorja az állását és a tanári megítélését azért, hogy tiltott románcba kezdjen veled? Szerintem koncentrálj a tanulásra.
És mit várnál, hogy ő majd hanyattdobja magát tőle? Max egy kis kínos nevetés lenne, aztán szépen megmondaná, hogy keress vki mást...
Arra nem gondoltál mekkora égés lenne a kollegái, szülők, stb előtt, ha összejönne, az egyik (akár volt) tanítványával, aki ráadásul 20+ évvel fiatalabb nála?! Na meg, hogy tartanád el 18 évesen szakma nélkül... Gyakorlatilag semmi előnye nem származhatna belőle...
Ne vallj neki. Az, hogy valakire éjjel-nappal gondolsz, nem feltétlenül szerelem. Van, hogy ez erős kötődés, mert ő biztosít valamit, amit családtól, barátotoktól nem kapsz meg vagy van egy jelleme, egy kisugárzása, ami miatt már ezt a pluszt is belelátod.
Velem is megesett, hogy valaki kedves volt velem én pedig, a nyílt természete miatt, egy mély barátságot véltem kettőnk között kialakulni és kiderült, hogy nagyon nem, ő csak kedves volt és nyitott, ahogy mindenkivel, neki ilyen a természete és semmi mélyet nem képzelt a kettőnk közti kapcsolatába. Könnyen beleestem az agyam csapdájába, elvégre a nyitottságával, kedvességével azt az extra figyelmet biztosította kérés nélkül, amit én a zárzottságom miatt nem szoktam megkapni.
Szóval hagy, had maradjon meg ez egy kellemes emléknek, ne úgy záródjon, hogy a tanár nem szívesen gondol vissza rád, mert azzal tettél pontot a kapcsolatotok végére hogy szerelmet vallottál neki; és a jövőben emiatt se szívesen fusson Veled össze pl az utcán.
Az ilyen erős érzelmek amúgy idővel enyhűlni fognak, majd teljesen megszáűnni. Lehet most a tanárnőd az igazi és éjje-nappal rá gondolsz, de jövőilyenkorra már semmis lesz, eszedbe se fog jutni és más iránt táplálsz ilyen érzelmeket. :)
Ha engem kérdezel ,azt tanácsolom hozzad tudomására,hogy tetszik Neked.Nem mindegy hogyan és ez a lényeg.Nem szerelmet kell vallani,hanem közvetett ráutalással.Például szünetekben megkeresed a tananyagról kérdezed.Ha beszélsz vele,éreztesd mennyire számít a véleménye,ha ránézel lássa a tekinteteden fontos számodra.Esetleg érintsd meg a vállát,kezét beszéd közben.Lényeg minél többet beszélj vele. Előbb utóbb ő is rá fog jönni mit gondolsz,mit szeretnél.Akkor fog jönni a válasz is csak figyelj.
Ez életed későbbi szakaszában is jó módszer és megkímél a fájó nyílt,közvetlen visszautasítástól.
Ahogy mondja a mondás: Ne rohanj ajtóstul a házba.
Nagy korkülönbség esetén nem a házasság vagy a tartós kapcsolat a cél,inkább a szexuális együttlét.A probléma akkor kezdődik ha nagyon szerelmes lennél és ezt nem vagy nem úgy viszonozzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!