Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Valljak szerelmet a tanárnömnek?

Valljak szerelmet a tanárnömnek?

Figyelt kérdés
Idén érettségizem,és van az angol tanárnöm,aki egy nagyon szép 40es nő. Negyedik éve tanít,és még mindig nem multak el az érzéseim.Folyton rá gondolok akár este is...Szerintetek szerelmet valljak neki?

2018. okt. 19. 13:12
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
15%
Igen.
2018. okt. 19. 13:15
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Amíg ott tanulsz biztosan neeeee!
2018. okt. 19. 13:19
 3/19 anonim ***** válasza:
97%
ne
2018. okt. 19. 13:22
 4/19 anonim ***** válasza:
93%
Hát, nem valószínű, hogy leenne haszna, elérnél vele valamit; de ha te ettől jobban érzed magad; hogy kiadod magadból elmondod ezt neki megosztod vele; akkor szerintem rendben van. De énszerintem nem túl nagy rá az esély, hogy összegyertek; sanszos énszerintem , hogy mindigis a gyerekeként fog rád tekinteni, tehát nem lát benned férfit; de beszélj vele,ha ez neked jól esik. Meg pl nemt udom p gyereket majd később szeretnél-e; mert ha mondjuk 8 év múlva szeretnél, akkor az nem biztos, hogy ő már 48-50 évesen vagy akár mégtöbb, bevállalná, szóval a jövőbeli terveidet is vedd figyelembe, mérlegeljed; viszont én nem nagyon gondolnám h látna ő benned például férfit; inkább talán lehet, hogy az ő egyik "kiscsibéjét" látná.
2018. okt. 19. 13:32
 5/19 anonim ***** válasza:
0%
*Ja és max ha vallod akkor max ballagás után mondd el neki szerintem.
2018. okt. 19. 13:33
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
igen
2018. okt. 19. 13:44
 7/19 anonim ***** válasza:
83%
Eszedbe ne jusson! Ne hozd ilyen helyzetbe, beleértve magadat is! Mit várnál tőle? Semmilyen realitása nincs egy ilyen kapcsolatnak, ne az elérhetetlenről álmodozz, hanem keress magadhoz illő lányt. Gyanítom, hogy azt nem mersz, és azért menekülsz irreális vágyakba.
2018. okt. 19. 13:46
 8/19 A kérdező kommentje:

7-es:

Be kell vallanom,igazad van. Mivel kicsi az önbizalmam,ezért nem merek kezdeményezni korombeli lányoknál...

2018. okt. 19. 13:50
 9/19 anonim ***** válasza:
94%

Nem.

Kezdjük azzal, hogy már az írásképedből megmondom, hogy nem egy tanult/komoly srác vagy, aki az intelligenciát, szellemi érettséget tekintve a 30-40-es korosztályra is köröket verne.

Ezen felül miből gondolod, hogy a tanárnődnek egy éppen érettségi előtt álló, egzisztenciával nem rendelkező tinire volna szüksége?

Szerinted majd kockáztatja az állását, a róla kialakított képet, esetleg komolyan gondolnád, hogy vállalna az ismerősei/barátok/csalágtagok előtt?

Ugyan már...

Az élet az nem így működik. Szóval inkább engedd el.

2018. okt. 19. 14:01
 10/19 anonim ***** válasza:
75%
Nem! Tudom, mit beszélek, pedig az én tanárnőm frissen diplomázott volt, tehát csak 7-8 évvel idősebb nálam, ami semmi.
2018. okt. 19. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!