Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanár miért csak engem...

A tanár miért csak engem szólít fel?

Figyelt kérdés
Feladja pl az órán mit kell elolvasni, aztán egyből engem felszólít, hogy miről szólt. Azt is mondta hogy gondolkodott hogy elültet mert beszélgetek az órán, pedig a padsorban az osztály másik végébe EGYFOLYTÁBAN beszélnek meg rendetlenkednek. Az érdekes észre se veszi. Értem hogy ez zavarja de egy másik tanárt se zavarja ha 2szer az órán kérdezek vmit a padtársamtól. Azzal a hangerővel senkit nem zavarok a teremben a tanulásban, max magamat meg a padtársamat, aki rendben van azzal hogy hozzá szólok.
2018. okt. 1. 19:32
 1/3 anonim ***** válasza:
52%
Szivat a rhadek, valamiert radszallt. A kedvencek meg barmit csinalhatnak ez igy szokott lenni.
2018. okt. 1. 19:44
 2/3 anonim válasza:
28%
Osztálytársammal az volt hogy egy gyerek felelt, erre ha nem tudta akkor szerencsétlen lányt kezdte el kérdezgetni. Vagy 4 szer egymás után. Végül kivívta a lányt is felelni. Szerencsésen végződött mindkettőjüknek
2018. okt. 1. 20:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Üsd ki a gec-ibe, most még csak ízlelget, de ha hagyod, hogy rád szálljon, rosszabb lesz. Saját tapasztalat. Nálunk is ez megy. A csókosok pulyái csinálhatnak, amit akarnak, az egész órát végig ordítják, de te ha radírt kérsz a padtársadtól, már egyes, mert "mÉgIs hOgy mErÉszElsz ÓrÁn bEszÉlnI???".
2018. okt. 3. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!