Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mennyire gyakori, hogy azt a...

Mennyire gyakori, hogy azt a diákot bántják az osztálytársai, aki egyedül van, egyedül ül?

Figyelt kérdés
Vagy nem feltétlenül ettől függ és állhat más is a háttérben?

2018. szept. 3. 16:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
0%

Ki hőzöngött ?

Csupán kifejtettem egy jogos és ésszerű dolgot!

2018. szept. 4. 21:23
 12/21 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként pont most mondod hogy introvertált, szóval benne van a hiba, ne hogy már 6 közösség, meg 10 000 ember legyen a rossz.
2018. szept. 4. 21:29
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Tehát aki introvertált, az "hibás" és dögöljön meg egyedül. Kewl. Gulágosítani nem akarod őket? Ennyire fáj az neked, hogy nem mindenki extrovertált pörgős önmutogató kivagyi bazárimajom? Ők is emberek, ugyanolyan jogaik vannak, mint neked, és semmivel se kevesebbek emberileg.

Sőt,ahogy elnézem, még többek is. Ők nem kezdenek el ok nélkül beszólogatni a másféle életet követőknek.

2018. szept. 4. 22:05
 14/21 anonim ***** válasza:
0%
Áhh nem, csak elitélnek mindenkit mert mindig más a hibás.
2018. szept. 5. 21:09
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Senkit nem ítélnek el, szemmel láthatóan nem is foglalkoznak a többi emberrel.
2018. szept. 5. 21:18
 16/21 anonim ***** válasza:
0%

Ok, engem nem érdekel.

De én nem is segítek rajtuk, többet nem hiányzik hogy egy ilyen beteg fajzadék elrontsa az életem.

2018. szept. 7. 15:25
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Velem is így volt anno, értelmesebb voltam mint a többiek, fel se fogták, miről beszélek, aztán idegesítette őket hogy van köztük valaki aki actually jó jegyeket szerez, nem áll mindenből bukásra (kivéve testnevelésből ugye)

És mi lett a vége? Na mi? Megvertek amikor csak tehették...csak mert más voltam, gyengébb voltam mint ők, nem voltak barátaim, senki nem védett meg, az ilyen srác=szabad préda, lehet ütni-verni.

Aztán mi lett a vége?

Én havi 950 ezret keresek, ők meg minimálbérből tengődnek, nem egy közülük az autósztráda mentén szedi a sörösdobozt, ennyit ér a durvaság, otrombaság, testi erővel visszaélés

A suliudvaron anno lehet ők voltak a királyok, a nagybetűs életben viszont legalja rabszolga senkik, a fél pár bakancsom többet ér a szaros nyomorult kis életüknél...

"Sehol nincs barátja, egy közösségben se, mindenhol ellene vannak, mindenki szemét és minden ahol megfordul, de meg se fordulna az ilyen/ti fejetekben hogy esetleg bennetek van hiba, könnyebb 1000 másik emberre egyszerre ráfogni."

Mesélj, kisapám, mégis milyen hibát követtem is el?

Hogy nem süllyedtem le a szintjükre?

Tényleg bmag, mekkora király lett volna beállni a disznók közé amíg meg nem tanulok én is röfögni...

Most járhatnék velük együtt a sárgabusszal a segédmunkás állásomba főnöksegget nyalni

Tényleg baromi szar nekem, francba a 950 bruttóval, holnap megyek a züllött kocsmatöltelékek közé szocializálódni...

Jesszus...ennyi ostobaság hogy jöhetett ki egy emberből? Az IQ-d szűken kiadja a tízet?

Kaptad helyből a mínuszt

"Csupán kifejtettem egy jogos és ésszerű dolgot!"

Egy nagy túróst, konkrétan kijelentetted itt, hogy akinek nincsenek barátai az selejt, és a buta birkatöbbségnek van igaza

Mostmá hiába mosdatod a szerecsent, kisapám

A mínuszt megint kaptad helyből

"Egyébként pont most mondod hogy introvertált, szóval benne van a hiba, ne hogy már 6 közösség, meg 10 000 ember legyen a rossz."

Az introvertáltság ezek szerint hiba? Gratulálok a logikádhoz

Egyél tehénszart, ötmillió légy nem tévedhet!

Ugyanaz a szisztéma...

Újból kaptad a mínuszt

"Áhh nem, csak elitélnek mindenkit mert mindig más a hibás."

Az introvertáltak le se szarják a közösséget kisapám, nemhogy bárkit is elítélnének

Most is ki kezdte a szardobálást? Nem az introvertáltak...

A mínuszt kaptad

"De én nem is segítek rajtuk, többet nem hiányzik hogy egy ilyen beteg fajzadék elrontsa az életem."

Nem szorulnak rá a te "segítségedre" kisapám, ne képzeld már ilyen fontosnak magad

Te mitől is vagy több mint ők? Van egy nagy pofád, egy mínuszhúszas IQ-d, a személyiséged pedig a média által összehordott szarkupac meg a fajtársaidtól átvett valami...

Szerintem kösd fel magad, ostoba szalonbohóc, mindenkinek jobb lesz, neked is

A mínuszt természetesen ismét kaptad

2019. szept. 10. 23:20
 18/21 anonim ***** válasza:
0%
Végig se olvastam, de legalább itt komminikáltál egy kicsit hamár a való életben még a mentőt se hívnák ki az ilyen elkurt beteg agyhalott antiszociális nyomorék introvertáltakra mint te!
2019. szept. 11. 16:51
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

"Végig se olvastam, de legalább itt komminikáltál egy kicsit hamár a való életben még a mentőt se hívnák ki az ilyen elkurt beteg agyhalott antiszociális nyomorék introvertáltakra mint te!"

Az a te legnagyobb bajod, hogy csak a jeled volt körfűrész, nem rajtad használták...

Tegyél szívességet a világnak, és ugorj le valami magasabb helyről, remélhetőleg hogy a nyakad is kitörd. Szaréletű legalja paresnyákov proli.

A mínuszt zsigerből kaptad.

2019. szept. 11. 16:54
 20/21 anonim ***** válasza:

Mindig a gyenge bántja az erőset,mert IRIGY! Ha nem lenne gyenge, senkit sem bántana!

Az az erős,aki introvertált!

2020. dec. 7. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!