Nem soká kezdődik a suli, és félek, hogy belém állnak. Hogyan tudnám ezt megakadályozni?
Mik azok a tantárgyak, amikre be kell menned? Muszáj bemenni? Mert ha megoldható lenne, én azt javasolnám, hogy azokra se menj be. Ha azért mész be arra a 3 órára, mert nem megy az a tantárgy, akkor fogadjatok magántanárt, persze csak ha van pénzetek rá.
Amúgy átérzem a helyzeted, tudom, hogy nagyon köcsögök tudnak lenni.
Szia!
Úgy gondolom, hogy minden hasonló helyzetet meg lehet oldani anélkül hogy megkéne hátrálni. Szerintem a legjobb technika az, ha a szó szoros értelmében nem figyelsz oda ezekre a beszólásokra. Nem nézel oda. Ezeket a majmokat az hajtja, hogy foglalkozol velük, élvezik hogy amit csinálnak azzal felidegesítenek téged. Valószínüleg vannak olyan lányok az osztályodba akik visszahúzódobbak, csendesebbek vagy normálisabbak. Keresd az ő társaságukat és barátkozz velük. Ha mellettük mész és velük vagy akkor kisebb eséllyel fognak bántani, biztos vagyok benne, hogy ezeket a lányokat is zavarja ha a közelükben zaklatnak valakit.
Ahogy írtad: "Felkapom székestől..." Nem véletlenül tolják túl eddig a poénjaikat, tudják, hogy előbb-utóbb megelégeled és hasonlóan cselekszel.
A tanácsom tehát az, hogy egy vagy két nap kezdetben próbáld ki, hogy nem veszel tudomást róluk és a leírtak szerint cselekszel.
Ha nem sikerülne, írd meg a fejleményeket, hogy hogy reagáltak az ilyen fajta viselkedésre és kiagyalunk valamit.
Kitartást :)
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!