Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nem soká kezdődik a suli, és...

Nem soká kezdődik a suli, és félek, hogy belém állnak. Hogyan tudnám ezt megakadályozni?

Figyelt kérdés
Kezdjük ott, hogy magántanuló vagyok, de van, hogy 3 órára is be kell mennem. És a szünet... A folyosó... Azon végig menni, az valami rémálom. Folyton beszólogatnak. Általános sulit végig szenvedtem, mert egy barátom sem volt, csak ellenségeim (ráadásul fiúk), akik folyamatosan, minden egyes elcs eszett nap bántottak. Hiába ütöttem vissza, hiába rúgtam beléjük, nem hagyták abba. Ugyanezek a roh adékok vannak ott most is a középsuliban, és nem akarok megint balhét... Osztálytársaim is olyan ost obák, nem elég hogy beszólnak, ha visszaszólok, én vagyok a rossz, de még meg is akarnak engem alázni olyan módon, hogy leülök a helyemre, és azt mondják, takarodj innen. Persze el is takarodok, de 2 perccel később vissza is megyek, és felkapom székestől azt az 50 kilós kis r! b! t. Nagydarab vagyok, meg tudom magamat védeni, de már elegem van ebből a sza rságból. Tanárok nem tudnak segíteni, mert az ő szavuk nem ér semmit már. Mit tegyek? 16L
2018. aug. 28. 07:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Mik azok a tantárgyak, amikre be kell menned? Muszáj bemenni? Mert ha megoldható lenne, én azt javasolnám, hogy azokra se menj be. Ha azért mész be arra a 3 órára, mert nem megy az a tantárgy, akkor fogadjatok magántanárt, persze csak ha van pénzetek rá.

Amúgy átérzem a helyzeted, tudom, hogy nagyon köcsögök tudnak lenni.

2018. aug. 28. 16:25
 2/5 anonim válasza:

Szia!

Úgy gondolom, hogy minden hasonló helyzetet meg lehet oldani anélkül hogy megkéne hátrálni. Szerintem a legjobb technika az, ha a szó szoros értelmében nem figyelsz oda ezekre a beszólásokra. Nem nézel oda. Ezeket a majmokat az hajtja, hogy foglalkozol velük, élvezik hogy amit csinálnak azzal felidegesítenek téged. Valószínüleg vannak olyan lányok az osztályodba akik visszahúzódobbak, csendesebbek vagy normálisabbak. Keresd az ő társaságukat és barátkozz velük. Ha mellettük mész és velük vagy akkor kisebb eséllyel fognak bántani, biztos vagyok benne, hogy ezeket a lányokat is zavarja ha a közelükben zaklatnak valakit.

Ahogy írtad: "Felkapom székestől..." Nem véletlenül tolják túl eddig a poénjaikat, tudják, hogy előbb-utóbb megelégeled és hasonlóan cselekszel.

A tanácsom tehát az, hogy egy vagy két nap kezdetben próbáld ki, hogy nem veszel tudomást róluk és a leírtak szerint cselekszel.

Ha nem sikerülne, írd meg a fejleményeket, hogy hogy reagáltak az ilyen fajta viselkedésre és kiagyalunk valamit.

Kitartást :)

18F

2018. aug. 29. 21:42
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudok rájuk nem figyelni, mikor odajönnek hozzám és belém rúgnak.
2018. aug. 29. 23:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Válts sulit.
2018. aug. 31. 23:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Hiába váltanék, ha mindenhol buták velem. Hamar kialakulna a helyzet.
2018. szept. 2. 01:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!