Hogy ismerkedjek? (bővebben lent)
Sziasztok! Kedden megyek gólyatáborba (vagyis "veréb"táborba) és nagyon félek. Eddig csak néhány osztálytársammal beszéltem, de nem voltak túl mély beszélgetések, ráadásul csoportban történtek. Szóval nem ismerek szinte senkit, ők már találkoztak meg jóba vannak, gondolom elkezdtek kialakulni barátságok meg klikkek, én pedig kicsit kívülállónak érzem magam.
Sajnos fogalmam sincs, hogy ismerkedjek velük, nem tudok beszélgetést kezdeményezni, félek és utálom is az idegeneket, viszont vannak, akik már most szimpik...mégsem tudok beszélgetni velük. Az meg, hogy keddtől szombatig mit fogok magammal kezdeni több mint 100 diák között, abszolút rejtély. Nem tudom ki mellé üljek a vonaton vagy kivel legyek egy szobában, ilyenek...Akik hasonlóan kis bénácskák (vagy voltak ennyi idősen), tudnátok valamit tanácsolni?
Köszi a válaszokat előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!