Egy tanárnő három diákkal létesített intim kapcsolatot?
2018. aug. 23. 19:34
11/19 anonim válasza:
Természetesen a törvényhozókra gondoltam, hogy hülyék!
12/19 A kérdező kommentje:
Azok nem amcsik hanem a hater htalm.
2018. aug. 23. 22:52
13/19 anonim válasza:
És ez már a kismilliomodoik az USA-ban úgy, hogy tudják, mi a következménye, ha kiderül az ilyen.
Akkor itt Magyarországon mennyi ilyen lehet, ahol erre kb szrnak a törvényeink?
Bírom, amikor sok nő leperverzezi a férfiakat, aztán a saját nemük táján meg valahogy elfelejtenek körülnézni...
14/19 anonim válasza:
Amúgy régebben én is észrevettem, hogy idősebb nők körében nagyon elterjedt ez a jóval fiatalabb fiúk utáni kajtatás.
Kissé beteg.
15/19 anonim válasza:
Srácok milliói álmodoznak egy ilyen megrontásról. Mázlisták.
16/19 anonim válasza:
Bárcsak megrontott volna egy ilyen tanerő tizenéves koromban. Igazából be kéne vezetni a megrontás órát az iskolákban :D
17/19 anonim válasza:
a sulinkban úgyis tanárhiány van, ide jöhetne néhány hozzá hasonló "förtelmes" tanár. A srácok rohadt mázlisták :D
18/19 anonim válasza:
Ennyi agybeteg valaszolot komolyan.
19/19 anonim válasza:
Az a vélményem ,hogy hol voltak ezek a "perverz" tanárnénik mikor én voltam diák??? :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!