Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek érdemes beszélnem...

Szerintetek érdemes beszélnem az osztályfőnökömmel szeptemberben?

Figyelt kérdés

A nyáron ilyen, olyan, s amolyan problémák miatt egy hónapig pszichiátriai ellátásban részesültem, és azóta is erős gyógyszerelés alatt állok. A probléma az, hogy míg a megfelelő gyógyszereket, a megfelelő adagot az orvosommal be nem állítjuk, addig előfordulhat, hogy még be kell mennem kórházba hosszabb időre.

Kívülről a betegségemből nem sok dolog látszott és látszik, az ofőm viszont tudta eddig is, hogy vannak ilyen jellegű gondjaim. De azt nem, hogy ennyire komolyak. Szóval szerintetek kéne vele beszélnem?

2018. aug. 16. 21:26
 1/4 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem jobb,ha beszélsz vele ha esetleg be kéne vonulnod a kórházba hosszabb időre,jobb ha tud róla és meg tudja magyarázni a tanáraidnak,osztálytársaidnak,hogy miért nem vagy bent és megértően hozzá tudnak állni így a dolgokhoz.
2018. aug. 16. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
96%
elmondanam neki a helyedben , hogy mi a helyzet, ill. az igazgatonak is, de megkernem oket, hogy a dolgot a tobbi tanar ill diak elott diszkrecioval kezeljek.
2018. aug. 16. 21:47
 3/4 anonim ***** válasza:
96%
Mindenképpen jó ha képben van a suli, hiszen a hosszabb távol maradást megfelelően igazolni kell. Részletezni szerintem elég az ofődnek/dirinek, de csak annyira, mint itt ahogy leírtad, osztálytársaidra viszont nem tartozik.
2018. aug. 16. 22:02
 4/4 anonim ***** válasza:
Nehéz kérdés... az iskolaorvosnak tudnia kell róla mindenképpen, de én szülőként azt gondolom, hogy a tanároddal megbeszélni ezt nem a te dolgod, hanem anyukádé, apukádé.
2018. aug. 17. 08:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!