Szerintetek ha emailen kaptam az "áldást" akkor ezek közül az esetek közül melyikre van több esély?
Figyelt kérdés
Fiatal egyetemista lány vagyok.Tavasz óta kapom emailen keresztül az alázást a külsőmre ami nagyon durva jellegű kamuemailekről.Nem tudom hogy egy vagy több személy volt de többnek tüntette fel magát meg másféle stílusokban is írt.Az egyetemisták tudják főként az emailem a szaktársaim.Na velük meg úgy vagyok hogy elbeszélgettem velük párszor de sok kapcsolatom nincs velük nem hiszem hogy kedvelnek de azért nem gondoltam hogy utálnak főleg nem hogy ennyire.Tavaly nyáron jártam nagyon rövid ideig egy fiúval az egyetemről akit pattintottam amit jelzett hogy zokon esett neki.Na most vagy ő és az ő barátai lehetnek ezek a tagok.Az egyik haverja mellesleg a szaktársam vagy terjesztett rólam hazugságokat és a szaktársaim ezek az emberek.Gyanítom többnyire amúgy férfiak a stílusból ítélve amúgy főleg lányok a szaktársaim de vannak fiúk is plusz semmi sincs kizárva.Nem tudom leálltak-e mert havi rendszerességgel kaptam ezeket a leveleket.Az biztos hogy intézkedni fogok csak érdekelne hogy alakulhat ki ilyesmi egy egyetemen?Most komolyan ennyire retardáltak a mai férfiak hogy haverokkal együtt csesztetnek egy lányt mert a haverjukat pattintotta normális ok miatt normálisan?Vagy elterjesztett rólam ez az alak valamit és inkább a szaktársaim lehetnek?Biztos hogy a normálisabbak között fogok kérdezősködni mert ez így fura.Én nem ártottam senkinek de az emailes trollok kb mint akik gyűlölnek.Innentől elmentegetem az összes gyűlöletbeszédet és a rendőrséghez fordulok de jó lenne legalább azt tudni miért és hogyan alakult ez így?2018. aug. 14. 17:17
11/12 anonim válasza:
Itt a Gyikon is van egy személy (egyről biztosan tudok), aki barátnőivel folytat ilyet.
12/12 anonim válasza:
Az függ attól is, hogy mennyire volt intelligens az akivel jártál és milyen barátai vannak. Attól is függ hogyan szakítottál vele, ha nem tette túl magát rajtad akkor simán elképzelhető, hogy ezzel nem fogja abba hagyni. Ki az akinek érdeke, hogy fájdalmat okozzon neked és miért? Bosszú? Lejáratás? Utálat?
Könnyen kideríthető, hogy a szaktársaid-e azok akik küldik az emailt vagy nem. Utána gondolom csak egy személy marad aki szóba jöhet. Abban az esetben viszont először ráírnék, hogy ez zaklatás és fejezze be, mert ha nem rendőrséghez fordulsz. Továbbá, hogy tegye túl magát rajtad, mert már nem kisgyerek amit csinál az óvodás szint és unalmas ezzel max a gyenge elméjű embereket nyűgözi le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!