Mit csináljak a tanár úrral?
Van egy férfi tanár aki egész év eleje óta nem hagy békén.
Azért,mert év elején adott egy tesztet,és az egyik kérdés az volt: hogy viszonyúlsz az ellenkező nemhez? Furcsáltam is a kérdést. De válaszoltam. Azt írtam hogy: nem szeretek férfiak/fiúk közelében lenni,mert nem érzem jól magam a társaságukba,van akit megkedvelek,de nem..egyáltalán nem értenek meg,nem bírja a legtöbb a kritikát, egyszerűen ha szóba állok egyel az lesz a vége ,hogy hallgatom a hülye dumákat inkáb nem. Nem mindegyikel van bajom,de kerülöm inkább.
Erre azóta csewzeget a tanár úr,hogy de feminista vagyok stb( hát ne is haragudjon..de ő kérte a véleményem,a másik meg hogy ő tart engem feministának??ő kivételezik a fiukkal.)
Na mindegy minden órán szivat,folyton azon van ,hogy megbuktasson,és tök bunkó velem. Fellök a folyosón, beszól nekem, direkt megáz és nem hisz nekem az igazgató aki szintúgy férfi.
Na most..eleve nem értem miért rinyál ha a nőket nevezik feministának,pedig a férfiak ugyanannyit nyavajognak,és ugyanúgy általánosítnak. De fölleg ő..akkor ő is az. És egyfolytába célozgat,hogy én milyen feminista vagyok meg stb. És ha igen mi köze hozzá?? Eleve azt se tudják mi a feminiznus baromira nem tudják. Azt is csak azok veszik magukra, akik felett ég a ház. A normállis pasi nem veszi magára. A tanár úr kezd túlzásokba esni, és már azon gondolkozok ,hogy érjem el hogy higyen nekem az igazgató,úgy hogyha felvételt csinállok töröltetik..
"megserti az Nkt.-t is"
Nkt.-t = 6 leütés
Nőket = 5 leütés
Még jó, hogy rövidítés, ekkora barmot...
Utolsó,szerintem te azt sem tudod mi az,hogy törvény és milyen jogai vannak ez esetben a kérdezőnek.Ha nem tudod legalább fordulnál oda egy ügyvédhez, és vennéd a fáradtságot,hogy utánanézz.
Ebből levezetve magát a Btk.-t sem tudod mit rejt magában,illetve a Pp., a Gyvt.,a Gyer. és a Ket. fogalma is ismeretlen számodra.
Jó nézelődést,olvasgatást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!