Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Vajon miért nem sikerült a...

Vajon miért nem sikerült a vizsgám?

Figyelt kérdés

Volt egy vizsgám egy olyan tantárgyból, amit ráadásul szeretek is.

Nem buktam meg, de hozzám képest elég rossz lett az eredmény és emiatt csalódott vagyok, szégyellem magam, cikinek érzem. Én sem a maximum pontszámra, százalékra törekszem és nem vagyok kitűnő tanuló meg maximalista, de jobbra számítottam. De ha még nem tanultam volna, akkor megérteném, de így, hogy gyakoroltam, tanultam, figyeltem az órákon, szinte csak ötöseim vannak abból a tárgyból, órán és itthon is nagyjából mentek a dolgok, készültem... És tessék! Néhány olyan osztálytársamnak, akiknek rosszabb jegyei vannak, hülyeségeket kérdeznek, nem figyelnek, az órai feladataik is rosszabbul sikerülnek, nekik meg jobb eredményük lett.

Meséltem ezt a szüleimnek és egy tanárnak, arra tippeltek, hogy lehet, hogy én izgulós típus vagyok és azért nem sikerült, de ez nem igaz, mert egyáltalán nem izgultam, sőt, pozitívan álltam hozzá az egészhez, hogy menni fog és jó lesz.

Most így meg az a baj, hogy az összes leendő vizsgától félni fogok, mert tudom, hogy a jó eredményre az sem garancia, ha tanulok és készülök, mert ugyanúgy lehet rossz.

2018. jún. 12. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem volt olyan jó tétel, amit húztál. Én is egyetemista vagyok, de nekem sem sikerül sajnos mindig. Nekem vagy az a bajom, hogy nincs elég idő felkészülni vagy nem jó a tétel.
2018. jún. 12. 22:19
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy az utolsó 1-2 napban csak egy-két tananyagot vettél át és ezzel mondhatni "felülírtál" néhány régebbi anyagot amit nem kellett volna, de az is lehet hogy kapkodtál és emiatt nem vetted észre ha hibáztál, bárkivel előfordulhat, te magabiztosan álltál hozzá, a többiek pedig nagyon igyekeztek hogy minél kevesebb hibát ejtsenek és meglehet hogy nekik ezért sikerült jobban, erre a kettő dologra tudok tippelni.
2018. jún. 12. 22:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha tényleg nem az izgulás miatti blokk volt, akkor szimplán túl nagy volt a mellény és nem tudsz olyan sokat, mint gondoltad magadról.
2018. jún. 13. 09:07
 4/4 A kérdező kommentje:

Bocsánat, ha félreérthető voltam, de egyáltalán nem gondoltam túl sokat magamról, csak nem úgy álltam hozzá, hogy ez biztos rossz lesz és meg fogok bukni, hanem úgy voltam vele, hogyha készültem, annyira rossz nem lehet.

De mindegy, el kell fogadnom, majd máskor jobb lesz.

2018. jún. 13. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!