Nem sikerült egyetemen egy vizsgám, de nem merem elmondani a szüleimnek. Mit tegyek?
Nagyon rossz érzés hazudni nekik :( bűntudatom van miatta. Viszont azért nem mondtam el, mert ők azt hiszik, hogy tök könnyű az egyetemet elvégezni, közben fogalmuk sincs róla, hogy van néhány szivatgatós tanár.
Ha elmondanám jönnének azzal, hogy biztos nem tanultam, csak a pasikon jár az eszem. Pedig igenis, tanultam rá, csak jól megszivattak mindenkit.
Jövőre újra fel tudom venni, nem csúszok vele évet, ha 1 év múlva sikeresen megcsinálom.
Amikor a félév többi tárgyának tantárgyi követelményeid sikeresen teljesítetted, akkor majd lazán megemlíted, hogy csak egy tárgyból kell jövőre ismétlővizsgát tenned. Szerencsére emiatt nem csúszol, mert nem kell azokhoz a tárgyakhoz, amiket most veszek fel.
Ha meg erre kritizálnak, akkor simán mondd, hogy miért azt hitték, hogy egyetemen nincs egy szívatós tanár, vagy vizsga sem. De semmi gond, már tudod, hogy mit vár el (kicsit lekicsinyelheted az értelmét a tárgyának, ha markmyprofessor-on le van pontozva, akkor megmutathatod, hogy mások szerint sem tudást ad, csak szivatást).
Én megmondtam mindent, anyámat is elhúzták egyetemen nemzetközi magánjogból, és? Tudja, hogy vannak hangulatember profok vagy neccesebb tárgyak.
Ma már nem lehet újra menni vizsgázni? Anyám és az én időmben is lehetett, pár nap múlva átmentünk.
1. Hazudsz, és nyugi van, de ekkor rosszul érzed magad.
2. Őszinte vagy, de esetleg balhé lesz.
Ha nem tudsz választani a kettő közül, dobj fel egy pénzt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!