Mennyire gáz, ha nem szeretnék elmenni a gimis osztálytalálkozóra?
Nem nagyon voltam jóban a többiekkel, gimiben csendesebb voltam, nem ittam, nem buliztam, így eléggé elnyomtak. Azóta senkivel nem tartom már a kapcsolatot. Most felvetödött a facebook csoportban, hogy meg lenne szervezve. 2-en jeleztek eddig vissza,hogy ott lennének.
Gáz ha nem szeretnék elmenni? Illetve ilyenkor illik annyit jelezni,hogy nem megyek, ne számitsanak rám? Bár lehet sokan a nevemre sem emlékeznek már, úgyhogy lényegtelen.
23N
23.
Nálunk is mindig ez van.
Fontoskodó élettelen idióta szervezi mindig. Már 35 éve. :D
Én az itteni szervezkedőről nem tudom, hogy élettelen-e, de mindig ő veti fel a dolgot. Érettségi óta nem beszéltem senkivel az osztályból, suliban is rengeteget ültem egyedül, hiába próbálkoztam a többieknél. Nem most kéne a hülye meghívásokat írogatni, hanem akkor nem lett volna szabad senkit kiközösíteni.
Felőlem menjenek a többiek.
#24: Te el szoktál menni a találkozóra?
25.
Nem. Egyiken sem voltam és nem is érdekelnek.
Akikkel akkor jóban voltam 4-5 ember, azokkal azóta is okés a kapcsolat, a többi antipatikus baromra meg nem vagyok kíváncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!