Iskola váltás? 11. -ben? Osztályváltás?
Most vagyok tizedikes és egy új rendszerbe csöppentem a suliba.Mezőgazdasági technikus és állattenyèsztő technikus képzések vannak.Én 8.-ba az állatosra jelentkeztem fel is vettek.De valamiért a mezőgazdászba kerültem és az osztály fele is,mivel új rendszer 10. végéig mind2 osztály ugyanazt tanulja és 11.be lehet választani.Erre kitalálják,hogy nem lehet és maradunk mg-n.Aki akar átmehet az állatosba de oda több mint a fél osztály menne így annyi nem lehet.Én átmennék csak nem akarok mivel szeretem a mostani osztályom,ofőt és a másik osztályfönőke nem szimpi.
Szerintetek átmenjek az állatosba?
Egyébként állatorvos szeretnék lenni és 5-ös tanuló vagyok gimibe átvennének?
Megérné átmenni kémia biosz szakosba?le vagyok maradva,magántanárhoz járnák
Esetleg tehetünk valamit azért, mert nem arra vettek fel amire jelentkeztünk?
Nem akarok a gépekről tanulni,azért jöttem ide,hogy az állatokról tanuljak.
Helyesírási hibákért bocsi siettem.
Szakgimiből gimibe 11. osztályba szerintem már nem fognak átvenni. Rengeteg olyan tantárgyból kéne vizsgáznod amit eddig nem vagy csak alig tanultál. biológia kémia fizika földrajz eeket ha jól tudom akkor összevontan egy évug tanultad. Második idegennyelvből mindenképpen különbözetit kéne tenned.
Ha van egy nyelvvizsgád az jól jöhet az iskolaváltásnál és amúgy sem vesznek fel egyetemre nélküle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!