Szerintetek jó ötlet vagy nem?
Végzős diák vagyok,elballagtam.Közepsulin sosem voltam a legjobb angolból,viszont érdekel a nyelv és az utóbbi időben eléggé szépen megtanultam kommunikálni.Szeretnék még jobban beszélni és arra gondoltam,hogy mi volna ,hogyha a volt tanárnőmet felkeresném hogy legyen a magántanárom.Igazából suliban is tartott pár korrepetálást hogy jobban beszéljem a nyelvet,szóval azért gondoltam rá.Fél óra utázás lenne neki.Szerintetek jó ötlet hogy a volt tanárod legyen a magántanárod? (mást nem nagyon ismerek és jobban szeretném ha olyan tanítana aki ismer és én is őt)
19L
"Fél óra utázás lenne neki."
Neki? a magántanárhoz menni szoktak a tanulók, nem pedig őt utaztatni.
Az ötlet maga nem rossz, amennyiben úgy érzed, hogy vele tudnál fejlődni (de ha eddig nem ment, akkor biztos, hogy ő a megfelelő személy?)
"felkeresném, hogy legyen a magántanárom", "fél óra utazás lenne NEKI" :)
Maga az ötlet jó, ha úgy érzed, hogy jó tanár volt, tudnál vele haladni, fejlődni, akkor érdemes megkérdezni. De udvariasan, hogy vállal-e ilyet, mennyiért, milyen gyakran, tud-e jönni vagy neked kell menni... :) És ennek függvényében mindketten eldönthetitek, hogy működik-e, utazással stb együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!