Nadrágtartó (hózentrógert) miért nem lehet iskolában
hordani?
Figyelt kérdés
Még mindig nem értem. Igaz hogy lány vagyok de sosem hordok olyan ruhát amiből kivan a hasam, combom, seggem stb. És ha ilyen ruháért szólna a tanár megértem. De az ing + (sima fehér ing) farmernadrág (semmilyen szaggatás, minta, akármi nélkül) és rá a naddrágtartó miért tilos? Mit sértettem meg ezzel?
Nem azért hordtam, hogy oda terelje a figyelmet... Ilyenre nem is gondoltam... Nincs is mellem XD
Az alsóruházatról meg annyit, hogy a Katonatisztek (filmben láttam) is ruha alatt hordják. Lehet hogy nem rossz ötlet, csak olyan fura lenne hogy nincs alatta póló :/
Sajnos a mi iskolánkban úgy van hogy ami tényleg a házirendben van, azt szabad... (p|cs@nadrág, has és dekoltázs póló,stb...) A fekete ruhát sem tolerálja tanárok többsége, de ez van.
Na igen. Meg régen is hordták... Csak az a baj, hogy az én korosztályom úgy öltözik, hogy minnél több látszódjon a testükből. Ez az elfogadott divat... (lenne "pár,, kifogásolni való...)
2018. máj. 16. 21:25
12/17 anonim válasza:
Benne van a házirendben, hogy nadrágtartót nem szabad hordani? Ha benne van, mutassa meg a tanár, hogy hol. Ha nincs benne, akkor szabad hordani, akkor is, ha neki nem tetszik. Ez nem egy önkényuralmi jelkép, nem is kihívó darab, ami bárkit sérthetne.
2018. máj. 16. 21:59
13/17 anonim válasza:
"Az alsóruházatról meg annyit, hogy a Katonatisztek (filmben láttam) is ruha alatt hordják." - Na, erről majd megkérdezem öcsémet, mert ő valódi katonatiszt (nem filmszínész, aki csak eljátssza). De azért ha nem veszik lazára, eléggé meg van szabva, hogyan hordják a ruhákat szolgálatban, és ha valamit be kell tűrni a nadrágba, akkor azt nem hordhatják kívül.
2018. máj. 16. 22:05
14/17 anonim válasza:
Amikor a nadrágtartót illetlenség volt a ruha felett hordani, akkoriban még nőket mágján égettek azért mert nadrágot vett fel. Szóva kérdező, ha foglalkoztat az illem, akkor huzzentrógerre ne is gondolj(mivel férfi ruha), csak szoknyát vehetsz és azt is szigorúan olyat, ami boka alá ér. Ja és ne feledd, hogy minimum két réteg szoknya kell, nehogy valaki megszóljon, hogy nem vetted fel az alsószoknyád és így alsónemü nelkül mászkálsz. Ugyan nem kötelező, de plusz pont a fűző, amit a szobalányod jó erőssen húzzon meg, hogy éppenhogy csak kapj levegőt. Emellé még jöhet egy nagykarimás vászon kalap, de akár a hajadat is feltűzheted hattyú alakúra.
2018. máj. 17. 07:32
15/17 anonim válasza:
#7 micsoda hímringyók, kívül van az alsónemű... [link]
Az ing fölött hordják mert nem lehetne amúgy betűrni csak sokszor eltajarja a zakó. Amúgy akkor az öv is alsónemű? Ugyanaz a szerepük
2018. máj. 17. 15:14
16/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ne lehetne, ilyenről nem hallottam soha. Nézd meg, hogy benne van-e. Mi volt, hogy vettünk fel poénból, próbáld meg, ha gondolod.
2018. máj. 17. 16:54
17/17 anonim válasza:
Kamas fiú voltam, kb 14 éves általános iskolában, volt hogy úgy mentem be hozentrogert használtam, és én úgy nem a hozzá való megfelelő öltözetben, hanem volt egy szürke lazább fazonú melegítő szettem, nadrág meg pulover, ehez használtam pulover be türve hozentroger meg kívülre rá a pulcsira, ez a verzió azért volt bő fazonú volt zömében pulover alatt se póló semmi nem volt, a nadrág alatt sem volt semmi boxer alsó nélkül, így kellett a hozentroger, nekem ez miatt senki pl nem szólt, sokaknak tetszett a hozentrogerem, igazából feltűnőbb volt hogy nem volt boxer alsó.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!