Mi a fenét csináljak a tanárnővel ilyenkor?
Megjött az új VALLÁSOS dekor tanárom..aranyos meg minden de egyszer kiküldött a teremből,mert a pólómon volt egy pentagramm,meg a nyakamba.
Túlzottan hisz Istenbe ami szerintem nincs és ki nem álhatom ha valaki öt percenként fujja. De ebben a helyzetben megbarátkoznék vele mert aranyos nő de azért na..tudom érdekesen öltözök,de azért az túlzás vilt amikor beléptem és ilyet szól: nem nem!! Ki azzal a pentagrammal meg ezzel a külsővel! Idevonzod a negatív démonjaidat! XD
Ez azért durva.Na most nem akarok bunkó lenni a tanárral de hogy beszéljem meg vele ha a közelembe se jön?
A sátánizmus nem különcködés. Felső iskolába vagyok az már annyira nem gyerek.
És a könyv igen is hasznosabb mivel aki megírta az nem szórakozásból ír. Csak az internet átfogalmazza hülyeségekre. Pár ismerösöm jobban el tudná magyarázni hogy megy ez mivel ez az életük a sátánizmus kutatása. De ez most nem fontos. A lényege a kérdésnek az volt hogy mi legyen a tanárral, mert én a szákmát szeretném tovább tanulni nem pedig azt hallgatni amiket összehord. Ráadásul a tetkó akkor is ottmarad amit még 16 évesen csináltam.azzal amúgy se tudnék mit kezdeni órán mert leszedetni nem fogom
Nem tudom, ti papoltok folyamatában a sátánizmusról, és valójában a kérdező az egyetlen, akiről látom, hogy rebesgeti a sátánizmus lényegét. Tessék olvasottnak lenni és elolvasni Anton Sandor Lavey könyvét. (Asszem csak angolul és németül elérhető Magyarországon, szóval nyelvtudás kell hozzá.)
Én megrögzött materialista vagyok, de eszembe nem jut valakire olyat mondani, hogy kinövi a vallását. És ha nem? És ha komolyan gondolja? Hogy képzelitek, hogy a kora miatt ilyeneket mondtok róla?
Tudjátok ez egy olyan dolog, hogy üvöltünk a kutyával, mert úgyse üvölt vissza.
Egy fiatal se a kutyája senkinek. Engem úgy neveltek, hogy kiskorom óta minden negatívumom ellenére is teljes, jogokkal és kötelességekkel bíró emberként éltem. És szerintem az is mindenki. Ti meg majd egyszer talán kinövitek a dominanciátok és hatalommániátok fitogtatását. Hangsúlyozom, nem támadok senkit, nincs hozzá jogom, ez egyszerűen a véleményem. Tisztességes keretek között nyilván várom az ellenvéleményeket is.
Kedves kérdező. Első körben érdemes a tanárnővel beszélni, másodsorban az intézményvezetővel, ha így sem megy, akkor meg fel kell jelenteni, mert az órát hallgatni jogod van, és a tanárt azon jogában és kötelességében sem sérted, hogy megtartsa az órát.
Köszönöm.váhre valakinem azt nézi milyen a korom. Pedig engem tényleg érdekel a dolog és rendesen probállok utánna járni.
Köszi a tippet a tanárhoz is. Holnap már intézhetem is^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!