Nagyon ciki, hogy könnyeztem a ballagáson?
Figyelt kérdés
Nagyon megható volt. Az volt a célom, hogy kitűnő legyek, mikor megtudtam és átkellett vegyem a jutalmat annyira sokkot kaptam, hogy elkezdtem remegni, éreztem, hogy könnyezek, hogy megcsináltam a lehetetlent. Nagyon rossz tanuló voltam régebben,nagyon sokszor ki akartam iratkozni. (Amúgy lány vagyok)2018. máj. 5. 21:10
1/9 anonim válasza:
Semmi gond nincs ezzel!
Csak így tovább az életben!
Klassz vagy!
2/9 anonim válasza:
Ügyi vagy, gratulálok! Sok sikert az érettségihez is! Merre szeretnél tovább menni?
3/9 anonim válasza:
Cikinek, meg nem ciki egyáltalán. 2es voltam.
4/9 anonim válasza:
Nem az, én is majdnem sírtam a ballagásomon(igaz 8.-as voltam, most 9:)), de egy "barátnőm" olyan flegma és bunkó volt velem, hogy úgy éreztem, ez az egész nem ér annyit, hogy egy fia könnycseppet is ejtsek érte.
16/l
5/9 anonim válasza:
Nem ciki , én is könnyeztem !! A boldogságtól ! Utáltam az iskolát éveken át , egy gyötrelem volt , de így hogy vége ... boldog vagyok , szóval nem baj ha könnyeztél :)
6/9 anonim válasza:
Ebben az esetben nem ciki, de nálunk volt egy lány, aki az iskolai és városi ballagáson is sírt, de nagyon látszott, hogy az erőltetve volt és olyan szánalmasan nézett ki.
7/9 anonim válasza:
Nálunk a legtöbb lány pityergett, meg egy-két srác is, mert nagyon jó volt a közösségünk, sajnáltuk, hogy vége.
Nem gáz szerintem ballagáson sírni.
Az eredményedhez pedig gratulálok :)
8/9 anonim válasza:
Nekem még odébb van a ballagásom, de én is sírni fogok. Előre tudom, ismerem magam. Voltam a végzősök ballagásán, láttam ahogy végigvonulnak az iskolán, ott is majdnem megkönnyeztem, mert olyan szép és megható volt.
Gratulálok a tanulmányaidért és sok sikert az érettségihez is!
9/9 anonim válasza:
Nagyon ügyes vagy,gratulálok! Kicsit sem ciki:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!