Mit tegyek hogy ne girnyóskodjon velem?
Figyelt kérdés
Gimibe járok és az osztályfőnököm nagyon rám van szállva. Az elvi oka az hogy zárkózott vagyok. De ez őt mért zavarja...tanulni mentem oda. Egy szót sem szólok hozzá...elküldött pszichológushoz is(a hátam mögött) holott semmi köze hozzám olyan szinten hogy ilyet tegyen és ma is balhézott velem. Olyan dolgokat mondott amik nem is igazak mert tisztán emlékszem. Mit lehet tenni?2018. máj. 2. 15:23
2/3 anonim válasza:
Valamivel kinyitottad a zsebében a bicskát, akármennyire is "nem érted". Keresd meg az okot, akár tetszik akár nem ismerd el, hogy valamiben olyat tettél, vagy olyan vagy, ami neki nem tetszik.
Ha ez megvan, akkor tudunk a problémára reagálni.
Olyan nincs, hogy ok nélkül van valami. :)
3/3 anonim válasza:
Esetleg kérdezd meg tőle, mi a baja veled. Ha meg nem tud egyetlen okot sem mondani, akkor megmondhatod neki, hogy lehet rólad leszállni, persze más szavakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!