Hogy legyek az osztályból a legmenőbbje lány? Többi lent
Mit akarsz 12 évesen?
Foglalkozz te csak a tanulással , és ne akarj beállni ebbe a rossz "sorba...
Elhiszed, hogy nem azért ők állnak az osztály "élén" mert valóban olyan menők? Hanem mert had ne írjam le , hogy mik lehetnek , hogy hogyan viselkednek.. Maradj ilyen normális , amilyen most vagy, hidd el , te egyszer így sokkal többre fogod vinni az életben. Ők meg éhen halnak majd a népszerűségükből ha így folytatják.
:) Szép napot neked!
Meg kislany vagy!nemtudod mi a helyes...
Eroltetni nem szabad semmit!
Legy inkabb buszke arra,aki vagy!ne akarj masmilyen lenni,foleg nem azon dolgozni,hogy "tultegyel" masokon.
A legedesebb lanyok altalaban mindig visszafogottak,csendesek,bajosak,aranyosak.Nem "menok"
Legyel cuki mindenkivel.
Mindenkihez legyen egy kedves szavad.
Legyel mindenkivel figyelmes.
Oltozz csinosan,legyen sajat stilusod.
Keress peldakepeket,akikre felnezhetsz es tanulhatsz,elleshetsz toluk.
Koszonj mindenkinek ugy,hogy kimondod a nevet.
ennyi jutott eszembe
Barátkozz a felsőbb osztályokból, akár gimisekkel. Lógj velük szünetekben is. Én nekem alsóban voltak felsős ismerőseim/barátaim, ami azért is volt jó, mert nem kötöszködtek velem, továbbá szerettem is velük lenni, mindig jókat hülyültünk. + Az egyik fiú nekem oviban haverom volt, aki elég hamar a suliban is menő lett a stílusa miatt, akkor az osztályom "menő" magja állandóan kérdezgedett, hogy júj te honnan ismered? Mióta? Meg amikor a fiúval voltam, random odajöttek és elkezdtek velem jópofizni (látszott rajtuk az irigység). Nálunk akkor még nem a telózás volt a menő eszköz amivel villogni lehetett, hanem a yugioh kártya, szval akinek volt egy nagy paklija, meg megvolt neki az összes meseváras kártyája, az majdnem Isten volt :D ja meg aki forgóban is jeleskedett, az már ultra királynak számított.
Röviden: szerezz barátokat idősebb korosztályból (ne csak a menőzés legyen a szemed előtt ilyenkor, mert csúnyán ráfogsz fázni, agyon fognak szivatni)
Szerezz be vmi olyan eszközt ami státusz szimbólumként is működhet, mégjobb ha az a dolog ritka és egyedi (nem egy aranyozott iPhone) bár ebben a korszakban fingom sincsen mi lehet az a telón meg drága ruhán kívül... Talán az, ami univerzális a korosztályok között, hogy minél több 18-nál idősebb csávónak nyitja szét egy csaj a lábát, annál menőbb, és miért csak az idősebbnek? Mert a vele egykorú srácok a nyálukat csorgatják, hogy nem tudják megkapni Őket, ezáltal a csahos kutyájuk lesznek, legalábbis nálunk ez ment, még a gimiben is...
Még ami eszembe jutott kb. ebből az időszakból, ami menőnek számított: cigizés, alkoholizálás a suliban, más klikkben az, hogy kinek van már kismotorra jogsija. Gyűjteni a rossz jegyeket, visszabeszélni a tanárnak, vagy épp benyalni. Kell egy szolga, meg kell egy gyerek, akit lelehet oltani.
Akkoriban még könnyű volt valami nagyon egyedi stílussal flangálni, extrém ruhákban. Manapság a festett haj, piercing, kivágott ruha átlagosnak mondható. Sok kislányt látok a te korosztályodból rockernek beöltözve, meg hangosan nyomatják a depresszív zenéket vagy épp ordítozós metált. Közkedvencük a magyar számok, mert ugye angolul nem mindegyikük tud jól.
Ha mindezt überelni akarod, nyugatiasodj! Vagy tanulj az angoloktól! Ők megtudják ruha meg teló nélkül oldani ezt. Bandázz komolyan, legyen a természeted provokatív és agresszív, ne a nagyon gyengékkel kezdj ki, azokat védd meg, hanem a veled egyszintüekkel, vagy feljebb. Sose járj egyedül, mert úgy védtelen vagy, mindig legyen melletted a bandából vki. Bicska elengedhetetlen kellék. Na meg a spangli a buszra várva. Este fekete hoodieban a bandával graffiti, kukaborogatás, kötöszködés stb.
Amerikai style: glock a zsebben. Mentálisan legyél instabil.
Keletből: Cyka blyat! Fekete v fehér adidas melegítő. Csíkos!!!, otthon eszkábált mélynyomós hifiszerűség, hardbass-t nyomatva... Londonban ez sem nagy cucc, de itthon nagyot ütne! Csak lehet az itt lévő oroszok is...:D
#Előző vagyok
De, ha érdekel, hogy mit gondolnak erről a menőzésről a 20-on felüliek, akkor hagyod az egészet a csudába, mert kinem állhatjuk az ilyen személyeket, főleg akik még szemtelenek is hozzá (jó, leszögezem a mi korosztályunkban is vannak ilyenek, csak itt komolyabb dolgokkal mennek, pl a BMW-s ripacsok, akik vesznek jópénzért egy roncsot, rámegy mindenük az állandó szervizelésre, de a lényeg, hogy tudnak vele villogni a trafik előtt. Mielőtt vki beszólna, nincs bajom a BMW-vel, csak azzal amivé kinötte magát itthon, mint az Iphone). Egy kezemen alig tudom megszámolni, hogy hány nem kirívóan viselkedő gyerekkel futottam össze pl. a buszra várva. Legyél tisztelettudó és rendes, az értelmes emberek nem menőzésből teszik azt amit csinálnak, hanem azért mert szeretik. Ha nagyon kiakarsz szakadni abból a rétegből amiben most vagy, menj el valami plusz foglalkozásra, ami érdekel is: tánc, dráma, sport, atlétika, rajz, zene, tanulmányi versenyek stb ezzel is előrébb vagy mint a többiek. A zsebpénzedet meg ne szórd el olyan dolgokra amit később megbánnál, hanem gyűjtsd, vagy fektesd bele esetleg sulin kívüli programokra: tenisz, úszás, valamilyen küzdősport, túrázás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!