Miért nem adott ma igazolást?
Figyelt kérdés
Tegnap beteg voltam ezért felmentem az orvoshoz. Ott megmérték a lázam és azt mondta, hogy menjek vissza másnap ha nem leszek jobban. Erre ma vissza megyek és megkérdezi, hogy miért nem mentem iskolába (38,5 körül volt a rendelőben a lázam beszélni alig tudtam..stb) elmagyaráztam neki, hogy betegen nem akartam be menni. Erre azt mondta, hogy egy kis náthát túl szinészkedem és el küldött. Erre a két napra nem is adott igazolást pedig mind a két nap ott jártam és szülői igazolásom sem maradt. Mit csináljak ?2018. ápr. 19. 14:40
1/4 anonim válasza:
Ilyen nincs
Ha van lázad és tényleg beteg voltál akkor kell addnia igazolást
Addig ne menj el amig rá nem nyomja a pecsétet az ellenorződbe
2/4 anonim válasza:
"38,5"
Lmao, az nem hogy nem láz, de még hőemelkedésnek is szegényes
3/4 anonim válasza:
#2 Ugye tisztában vagy vele, hogy az ember normális testhőmérséklete az a 36,6 és nem a 38,5 ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!