Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van 2 barátnőm és sose hagynak...

Van 2 barátnőm és sose hagynak békén?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy kb 160cm vagyok és 56kg.Nem látszódik rajtam, hogy nem vagyok egy pálcika és jól érzem magam a bőrömben is.

A barátnőim 45 kilós jó magas piszkafák.

Az a szokásuk, hogy viccből fogdossák a karomat, mert hogy "milyen nagy" és mondják, hogy nekik milyen izmos a kezük. Megmondtam nekik érthetően, hogy fejezzék be, de olyan mintha egy 5 évesnek beszélnék, nem lehet velük egy komoly szót se váltani. Engem nem igazán bánt, hanem inkább nagyon mérges vagyok, hogy ilyenek velem. Nagyon nehéz visszafognom magam mert legszívesebben lecsapnám őket. Adna valaki tanácsot, hogy mit tegyek egy ilyen esetben?

Előre is köszönöm a válaszokat!

18/L

2018. ápr. 17. 20:55
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
szakitsd meg veluk a kapcsolatot, az ilyenek nem a barataid.
2018. ápr. 17. 22:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Keress más barátokat is. Olyanokat, akik elfogadnak. Majd ha észreveszik, hogy simán tudod őket pótolni mással, akkor befejezik a szemétkedést. A lányom is így volt az egyik barátnőjével. Mindig ő volt a dagi, akinek nincsenek divatos cuccai. Mióta más barátnője is van, akivel tényleg egy húron pendülnek, azóta már nem panaszkodik az első barátnőjére. Gondolom, visszavett magából, mert megijedt, hogy vége lesz a barátságnak.
2018. ápr. 18. 11:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne barátkozz ilyenekkel, keress másik társaságot; mert velük úgy látszik, nem vagytok egy értelmi színvonalon. Ők nem is a barátaid; ha ezt nem fogják fel, hogy ez téged zavar, meghogy ők mennyire gyerekesek; először elmondhatod nekik, hogy ez rohadtul bánt, és idegesítő, hogy ilyen gyerekesek; ha még akarsz nekik adni egy esélyt, és ilyen nyíltan még nem mondtad ki; ha meg nem látod értelmét, akkor hagyd őket, hadd örüljenek maguknak, hogy milyen vastag a karod. Ha ők ezen elszórakoznak, már nincs is szükségük rád, hogy beszélgessenek veled; ha eddig terjed az intelligenciájuk, és ez őket egy percig is kielégíti társasági élet terén. Tiszta dedó. Szerintem nagyon érdemes velük foglalkoznod. Pl nemtom, hogy egyéb, komoly dologkról lehet- e velük rendesen beszélgetni, megértitek-e egymást; és jól kijöttök-e amúgy ezeket leszámítva. Ezeket a cukkolásokat, piszkálódásaikat leszámítva. Amúgy szerintem nyugodtan megmutathatod nekik ezt a kérdést, bár nem tudom, felfogják-e, eljut-e tudatukig.
2018. ápr. 18. 13:49
 4/4 anonim ***** válasza:
*nem nagyon érdemes velük foglalkoznod
2018. ápr. 18. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!