Mit csináljak ha nem hagynak békén?
Figyelt kérdés
Nyolcadikos lány vagyok. Néhány fiú az osztályból év eleje óta nem hagy békén. Folyton elveszik a tolltartóm, néha a füzetem meg a könyvem is. Meg leverik a padomról a cuccokat. Szóltam már hogy hagyjanak békén de ez nem használ. Hiába nem törődöm vele tovább csinálják és már nagyon zavar. Osztályfőnöknek nem tudok szólni.
Mit csináljak hogy békén hagyjanak?
2017. okt. 6. 15:54
1/8 anonim válasza:
Barátaid nincsenek?Akik tudnának segíteni?
2/8 anonim válasza:
"Osztályfőnöknek nem tudok szólni."
Miért is?
3/8 anonim válasza:
És te miért nem csinálod ugyanezt velük?
4/8 anonim válasza:
Szólj apádnak, aztán suli végén menjen oda a főkolomposhoz és beszélgessen el vele. Nem kell bántania, de nyugodtan fenyegesse meg ,és vázolja az esetleges következményeket ha még egyszer bántani fog,akkor mi fog történni vele. Nálunk ez bevált .Én voltam az apa ..
5/8 anonim válasza:
nyugodtan pofozd fel öket, üssed oket ahogy csak birod, legjobb lenne ha tökön rugnád a fökolompost, ugyse lesz baj belole hisz lány vagy.
6/8 anonim válasza:
Istenesen verd pofán 1x-2x az illetőt. Lesz némi cirkusz, de ők húzzák a rövidebbet minden szempontból.Nem lesz további kedvük játszani jövőben sem.
A hüle gyerek addig piszkálja a konnektort is, ameddig az jó meg nem batta;)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2017. okt. 7. 09:08
8/8 anonim válasza:
Vagy mondd azt, hogy szexuálisan bántalmaztak. Azt úgyse fogják tudni lemosni magukról és szerencsés esetben kirúgják mindet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!