Miért utál minden tanár?
Huuuhhhh :) Én tudok mesélni... Nem akarom túl hosszan leírni.
Meglehetősen kreatívan csaltam vers mondásnál egy tanánál aki kijelentette, hogy megbuktat mindenkit akit csaláson kap.
Annyira felhúzta magát, hogy felhívta az anyukámat, majd csendesen leült a székében és az óra hátra lévő részében mozdulatlanul meredt maga elé, ahogy az osztály csendesen figyelte. Senki sem mert megszólalni.
Az incidens után pár hónappal az orosz tanárom félre hívott és megkérdezte, hogy mit csináltam az X óráján, mert X félre hívta és külön megkérte, hogy extra óvatosan figyeljen rám.
Kiderült, hogy minden tanáromat személyesen figyelmeztetett és mindegyiküket megkérte, hogy vigyázzanak velem és szerintem arra is hogy néha kicsit szivassanak meg, mert utána kicsit nehezebb dolgom volt pár órán.
(Persze ezt bizonyítani nem tudom és az orosz tanárom sem mondta volna el ha tényleg így lett volna, mert ezért simán kirughatták volna Xet)
Szóval lehet egy tanárt megsértettél, aki a többieket rád uszította. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!