Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mi alapján döntsek? Hallgassak...

Mi alapján döntsek? Hallgassak a szívemre azt' kész?

Figyelt kérdés

Faktválasztás, továbbtanulás a téma.

Matek-törit választottam, de most egyre inkább az orvosi felé kacsintgatok.

Nem igazán találom a helyem, és hogy mit is szeretnék csinálni. Elég távol van a kettő; orvosi és építészmérnöki.

Elég jó agyam van hála az égnek, hamar megértek dolgokat, szorgalmas vagyok, de sosem tudok dönteni, világéletemben döntésképtelen voltam. Sokszor csak fellángolások vezérelnek, és nem tudom, hogy 1 hét múlva nem fogom-e azt mondani, hogy inkább bölcsész leszek. :D

Hagyjam matek-törit, mert azzal sokfelé el lehet indulni, vagy mit csináljak? Semmit sem érzek, hogy mi lenne a jó, teljes mértékben üresség van bennem a jövőm iránt, mintha nem is érdekelne néha, pedig ez nem igaz. Sok minden érdekel.

Na mindegy, ha elolvastátok a dilemmámat, akkor szívesen várnék tapasztalatokat, tanácsokat a témában.

Ráadásul az sem mindegy, hogy a legjobb barátom orvosira akar menni, de ő ebben nem befolyásol, csak tudjátok pozitívum lenne, ha nem lennék egyedül. Eddig mindenhová úgy mentem, hogy nem ismertem senkit, és magamra voltam utalva.

2018. ápr. 12. 21:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát nagyon vacilálok, de még hagyok magamnak egy kis időt. Ismerek orvosis hallgatókat, szóval ha úgy adódik, a felkészüléssel nem lenne baj. Meg hát nem ismerek lehetetlent, csak tudnék jobban dönteni, hogy mit akarok úgy ámblokk az élettől. :D
2018. ápr. 15. 09:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!