Van egy pont az ember életében, amikor hátradőlhet, és azt mondhatja "kész vagyok, végeztem"?
Ismertem egy ilyen embert, alapított egy céget aminek jelenleg úgy 7 milliárdos az éves forgalma. Na ő úgy döntött hogy 40 évesen befejezi, csak az osztalékot veszi fel. Kiélte magát, bejárta a világot, a gyerekeinek biztosítva van a jövője. Aztán 46 évesen elhunyt. Isten nyugasztalja.
Viszont én is kb. itt hagynám abba hogy van egy feleségem, gyerekeim, házam, autóm, a gyerekeimnek biztosítani tudom azokat a dolgokat amiket én nem engedhettem meg magamnak, olyan anyagi helyzetet teremteni hogy az életüket el tudják kezdeni akkor is ha velem valami történik.
Talán, ha nyugdíjassá válik és elég neki az, ami van és nincs családja. Rajta is múlik, hogy talál-e további értelmet az életének.
Én egy ideje föladtam, pedig még viszonylag fiatal vagyok. Próbálom újraindítani az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!