Vissza jár az osztálypénz?
Múlt héten pénteken befizettem 5000 ft osztálykirándulásra,de beteg lettem most kedden
A tanárok azzal szekálnak hogy próbálják elmenni mert 5000 ft az sok és nem tudják visszaadni
Szerintem meg pont hogy vissza lehet adni a pénzt a többiek meg fizessenek kicsivel többet
Ez így szokott lenni ha valaki visszamondja visszaadják a pénz és újra kalkulálják hogy mennyivel többet kell pluszba fizetni akik mennek
A suli probál velem egyezkedni hogy nem írnak be hiányzonak és az igazolást is orvosinak fogják kezelni
Beteg vagyok miért olyan nehéz megérteni
Jár a pénz? Szerintem igen
Nem jár.
Kifizetted, utólag derül ki hogy nem mész így jártál.
Csúnya is lenne ha vissza járna mikor már ki van fizetve.
Visszamondod, felosztják az 5000 ftot a többiek között.
Valaki mondja hogy az neki már túl sok, nem megy
Azt is felosztják a maradék között. Még végén marad 2-3 ember aki szeretne menni, de 5000ft helyett 40e forintot kéne fizetniük.
Ez mindig és mindenhol így működik. Hiába önhibádon kívül nem tudsz menni
Nem jár vissza a pénz. Nem is értem, hogy jutott eszedbe.
Ha veszel egy mozijegyet és nem tudsz elmenni akkor a többi néző dobja össze a jegyed árát hogy visszakapd?
"Ez így szokott lenni ha valaki visszamondja visszaadják a pénz és újra kalkulálják hogy mennyivel többet kell pluszba fizetni akik mennek"
Ezt a hülyeséget meg honnan szedted? Ilyet még soha életemben nem hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!