Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan készítsük ki még...

Hogyan készítsük ki még jobban az angol tanárt? :D

Figyelt kérdés
Mindig kikészítjük!!!!

2018. ápr. 10. 08:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
66%

Nem utolsó a mai fiatalságnak kellene befogni a mocskos pofáját és TANULNI.

Én adnék ezeknek a kis k_csögöknek.

Tudod mi kellene a kérdezőnek meg a sok menő hülye gyereknek?

APámhoz szabolcsba leküldeném őket közmunkásnak aztán félévet így kellene élniük,a putriba a sok fogatlan alkesz ,,svéd cserediákkal" dolgozhatna,adnék én neki,egyből nem lenne menő egyik sem,mint a ropi úgy törne össze mind,aztán kétszer is átgondolná kit szívatna,és nem ezzel foglalkoznának,hogy hogyan szívathatnák a tanárt hanem,hogy hogyan legyen tárgyalóképes angolja,aztán meg egy piacképes szakmája amivel még pénzt is kereshet,ha ez nem lesz akkor marad a közmunka.

Ott legyen nagy pofája kérdezőnek amikor 50 ezerből putriba kell megélnie,ne félj sírna mint a nyavalya.

2018. ápr. 11. 11:03
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Valóban hülyék a diákok is, de a tanár is hibás mert gyenge a diákok pedig ezt észreveszik megérzik. Rájönnek hogy vele mindent lehet és ennyi. Tapasztalatból beszélek nekem is volt ilyen gyenge jellemű tanárom volt hogy már sírt úgy kicsinálták, meg volt olyan tanárom is akitől egyszerűen mindenki félt. Ez egy ilyen szakma nem mindenki alkalmas rá, az hogy a diák meg nem tanul és semmire nem viszi az meg az ő baja lesz úgyis majd megbánja.
2018. ápr. 11. 12:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Pont most gondolkodtam azon, hogy pihi képpen elmegyek tanárnak és tanítok pár évet. Köszi kérdező, maradok ott ahol vagyok, nem kell ez nekem :D
2018. ápr. 17. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!