Az iskolában valaki vagy valakik csúnya hazugságokat mondanak rólam az osztályfőnöknek!? (Lent)
Mindig mondd az igazságot, abból bajod nem lehet. Ne vádolj mást ( aki szokott lopni a büfében).
Próbálj nyugodt maradni, és mondd el, hogy ezek a dolgok nem igazak. Elég ha csak anyukád hisz neked, a többiek nem számítanak.
Ha a nyáron nem ül el ez a hülyeség, akkor keress egy másik sulit.
Ne borulj ki, igazságtalanság mindenkivel történik, a legfinomabb, hogy te és a szeretteid tudjátok az igazat.
Fel a fejjel, minden csoda három napig tart. Hamarosan leszállnak rólad.
Ne aggódj, nem vagy egyedül, rólam azt pletykálják, hogy "vernek otthon, öngyilkosságra készülök, nem törődnek velem, és megijesztem a többieket".
Mindezt úgy, hogy van az osztályban olyan, aki vagdossa magát és (az elvált) anyjától lopja a cigit (-_-)
Szegény anyám kicsit kiborult, apám meg röhögött egyet (XD), de elmagyaráztam nekik, hogy nem én vagyok az idióta, hanem az osztályom. Mondd el neki, hogy gond van, és hidd el, anyukád meg fogja érteni!
Egyébként használd valahogy ki szerintem... én is gondolkodom, hogy hogyan "álljak bosszút" a pletykák miatt... (><)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!