Mit kérdezzek a Professzortól?
Segítenétek nekem abban,hogy a levelemben milyen kérdést tegyek fel a Professzornak?
Egy személyes írásomat küldöm el neki és az üzenetben csak erről beszélek, röviden. Viszont nagyon szeretnék vele egyfajta kommunikációt elindítani, mert érdekelnek a gondolatai,érdekes karakternek tartom és jó lenne tovább görgetni a beszélgetésünket.
Én erre gondoltam ( és kíváncsi is vagyok a feltett kérdésre), de elmondhatnátok a véleményeteket,hogy szerintetek jót kérdezek-e,vagy ti esetleg mi mást kérdeznétek, ha egy magasabb szintű párbeszédet szeretnétek elindítani?
Ez az egyik opció :
Olvasván a havi listáit jött a spontán ötlet, hogy írjak egy fikciót.Miközben írtam, azon gondolkodtam :
Általános értelemben véve mennyire álljon a fikció relációban a valósággal? Illetve, ha nem vesszük figyelembe az adott író személyes érdekeltségét, akkor tulajdonképpen mi választja el a fikciót a valóságtól? Hisz a fikció is lehet valós és a valós is lehet fiktív. Talán a nézőpont? Ha erre esetleg van válasza, szívesen fogadom.
Szerintetek nem hülye kérdés,feltehetem neki?
Köszi
Na mármost ha a professzoral beszélsz, és levelet írsz neki, na akkor most tudd meg tőlem, azt a levelet egyenesen a professzornak kell írni.
És mint olyan, a tárgya a levélnek mindenképp a szürrealizmus legyen, nem is a fikciót javaslom, hanem nyíltan a szürrealizmust, a fikcióval az a baj hogy az olyan "megfogható", ellenben a szürrealizmus eltér a fikciótól.
Ezt javaslom, amúgy abszolút nem hülyeség.
Igen, abszolút módon ezt javaslom, csak térjél ki szerintem a tárgyiaosságra, már ha a professzornak levelet írsz.
És legyen inkább neo-szürrealizmus.
Most megmondom a poszt-fikció még szóba jöhetne, de akkor is inkább azt mondom legyen neo-szürrealizmus.
vagy tárgyilagosság?
valahogy így igen.
2-es:
ennyire nem vagyok laza, sajna :))
azt hiszem, marad a fikció.nem igazán van neo-szürrealizmus és társai.
köszi
Ha valakinek van más ötlete kérdésre, várom.
"nem igazán van neo-szürrealizmus és társai"
Hidd el nekem hogy a jövő a neo-szürrealizmusé.
Sok professzor fog emellé állni.
A fikció meg közönséges, egy közhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!