Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan kérdezzek rá, hogy a...

Hogyan kérdezzek rá, hogy a tanárnő kölcsön vagy örökbe adta-e a könyvet?

Figyelt kérdés

Egyik tanárnőmtől kaptam egy könyvet,de hogy őszinte legyek,nem tudom eldönteni,hogy örökbe adta-e vagy nem.Már 3x rákérdezett,hogy elolvastam-e,ma mondtam neki,hogy már igen,de tényleg,nem tudom,hogy most azért kérdezte,hogy ezzel finoman felszólítson,hogy hozzam vissza,vagy azért,mert érdekli a véleményem esetleg...

Hogyan tudnám megkérdezni,hogy ő most ezt hogyan gondolta?Kellemetlen helyzetbe sem szeretnék kerülni miatta,ha esetleg mégis nekem szánta,és megsérteni sem akarom semmiképpen.

Egyébként névnapom alkalmából hozta,és látszik,hogy ez az ő könyve volt,és hogy ő is olvasta már(ezt nem lekicsinylésből mondom).

A segítségeteket előre is köszönöm:)!

2015. máj. 12. 17:30
 1/4 A kérdező kommentje:
A leírás kicsit zagyva lett,bocsánat:(
2015. máj. 12. 17:31
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, egyszerűen add neki vissza. Ha neked akarja adni, akkor visszautasítja, amikor visszaadnád.
 3/4 anonim válasza:
100%

Ha fel is köszöntött átadás közben, akkor ajándékba kaptad. Ha meg nem, akkor nem.

Kolompár Rájengoszling

30/F

Ugyanitt réz eladó!

4/4 anonim ***** válasza:
100%

"Már 3x rákérdezett,hogy elolvastam-e"

És egyszer sem kérdeztél vissza, hogy meddig maradhat Nálad? Ejjjjejj.

2015. máj. 12. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!