Levelet írnék év végén a tanáromnak. Szerintetek pikkelni fog rám? Rossz vagy jó ötlet? Több infó lent.
Van egy kedvenc tanárnőm, akinek az óróján mindig nagyon figyeltem, és szerintem ő is eléggé kedvel engem, megreckírozom, hogy legjobban az osztályközösségből. Én közben feleltünk hétről hétre és nekem volt más miatt jegyem és ő azt hitte mindenki felelt belőle. Nem szóltam, hogy én nem. Nagyon bánt. Év végén szeretnék írni egy levelet neki, amit bedobnék a postaládájába [egy nagyobb barátnőm tudja hol lakik], amiben leírnám a véleménye, az órákról és bocsánatot kérnék egy két bakimért. Megsértődik szerintetek? Dg utálni jövő tanévben? Vagy nyalásnak veszi? Mert egyáltalán nem akarok benyalni neki... Segítsetek kérlek.
13/L
Év közben*
Vagy utálni....?*
Szerintem nagy érdeklődéssel fogja végigolvasni a levelet, tetszik majd neki a hozzáállásod. Az a fontos, hogy a hangvétel tegye világossá, hogy őszintén kedveled, és nem hízelgés a célod. Az biztos, hogy többre értékel majd, jobban odafigyel rád a jövőben.
Akár még egy jó barátság is kialakulhat belőle, persze később, ha már nem fog téged tanítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!