Velem van a baj?
Van egy osztálytársam, aki folyton megalázó dolgokat mond rólam, pl. a haverjainak mindig elkezdi mondani, szándékosan úgy, hogy én is halljam, hogy milyen szexi vagyok meg ilyesmik, de nyilvánvalóan nem gondolja komolyan és ezen röhögnek, vagy néha ide is kiabálják a barátai, hogy a gyerek szeretne lefeküdni velem..
Az alakomra is gyakran tesz megjegyzéseket, ugyanis van rajtam pár plusz kiló, de a legviccesebb az egészben, hogy egy fiúról van szó, aki szintén elég kövér és nagyobb mellei vannak, mint nekem...
Valamint amiatt is folyton beszólogat, hogy nagyon halk vagyok, volt, hogy késtem egy reggel és bementem a terembe, köszöntem a tanárnak (vagyis igazából annyit mondtam, hogy Jó reggelt, szóval az értelmezhető úgy is, hogy az egész osztálynak + a tanárnak szól), erre a gyerek fennhangon elkezdett szidni, hogy jó bunkó vagyok, hogy nem is köszönök.
Ha kihívnak felelni vagy feladatokat megoldani a táblánál, kifigurázva utánozza, amit mondok, vagy amíg beütöm a számológépbe az adatokat, elkezd pofázni, hogy mondjam már, nem érünk rá estig...
De sokszor akkor is, amikor csak meglát az utcán, vagy az iskolában elmegyek mellette, úgy csinál, mintha megijedne tőlem, vagy olyanokat kiabál, hogy a nagy s3ggemmel elfoglalom az egész utat meg hogy takarodjak már, stb..
Eddig is gyomorideggel mentem be ez a retardált miatt reggelente, de pár hete sokkal rosszabb (azaz reggelente hányok, hasmenésem van..), szóval nem tudom, a maradék időt hogy bírom ki. Legszívesebben amúgy szájba verném, de nem akarom, hogy a vizsgáink előtt kb másfél hónappal rúgjanak ki, vagy hogy esetleg legyen valami fegyelmi tárgyalásom vagy ilyesmim és ne mehessek egyetemre emiatt, esetleg hogy az ösztöndíjamat, amit kapunk idén, elvesszem...
Ti mit tennétek a helyemben? 20l
@1,2Úgy úgy, a fizikai erőszak a megoldás, nehogy már civilizált emberként viselkedjünk.
Még mielőtt: de ő kezdte
És akkor le kell alacsonyodni az ő szintjére, sőt méglentebb.
@Kérdező
Jelentsd a tanároknak vagy az igazgaztónak a tünetekkel együtt amiket miatta produkálsz
Jézusom, ez egyetem? Az ilyen retard fütyiknek oviban a helyük. Én a helyedben túl sokat nem szórakoznék ezzel, visszadumálnék, hogy a fal adja a másikat.
"Szexi vagy, megdugnálak!"
"Bocs, de nem szexelek csöcsös férfiakkal. Ha a melltartóm kell el is kétheted, de szerintem kicsi lesz neked dundika"
"Nagy a segged, nem férek el"
"Nem tudtad, hogy ilyen böszme nagy disznóknak az úttesten kell közlekedni a többi dömper között? Ott talán elférnél."
"De bunkó vagy, hogy nem köszönsz."
"Köszöntem. De nem neked, te ugyanis egy büdös bunkó vagy és nem kötelező egy szót se szólnom hozzad (és igen, egész csoport+tanár előtt menjen csak)"
Kifigurázza amit mondasz:
"Figyi, bocsi, de ha papagáj vagy séta vissza a ketrecedbe, ha meg csak simán retardált akkor megoldható, hogy kussolj szépen? Köszike."
Sietett a válasszal:
Na ezt meg csak simán faarccal le kell szarni. De nem ilyen nyámnyila kushadó módon. Legyél jégkirálynő akinek süt az arcáról, hogy derogál neki ez a gyépés hülyegyerek.
Ha pedig ezekhez nem vagy elég erős, akkor készíts hangfelvételt és menj el az illetékes emberhez. A srácnak kijár egy fegyelmi, vagy minimum egy elbeszélgetés. Döbbenet amúgy, hogy ezt hagyják a többiek, pláne hogy asszisztálnak hozzá. Ha nálunk ilyen lett volna az órán vagy előtte, akkor nem csak én, de rajtam kívül a csoport minimum fele nekiesett volna a büdös gyökérnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!