Teljesen megőrült az igazgatónk, mit tegyünk?
"Hát az érettségi oké lehet rossz lesz, de mivel a semmire kapunk 5-ösöket ezért színtiszta 5-össel fel fognak venni aztán majd ott nekiállunk tanulni nyugalom :D 12 évig pihentettük, de az egyetemi 4 évet megnyomjuk."
Utolsó kommentem előtt ezt nem olvastam. De ez akkor is baromság. Én eddig nem sportoltam sokat, de most beiratkozom atlétának, és majd ott elkezdek edzeni. Olyan vagy, mint azok az emberek, akik azt mondják, hogy holnap kezdem a fogyókúrát. Persze. Mert holnapra színvonalasabb ember leszel...
"Egyetemen mióta érettségiznek?", írtam, anno.
Látom, ezt sem érted: Az érettségid nem lesz meg, hiába dobálózol egyetemi továbbtanulással. Azért írtam így, hogy jelezzem: amikor a többi iskolából jelentkezők már egyetemet végeznek, nektek nagy valószínűség szerint akkorra lesz meg az érettségitek (vagy az első OKJ-s vizsgátok).
Németországban sem vesznek fel sehová, mert semmit tudást nem tudsz felmutatni. Viszont utcaseprő itthon is kell. Egyébként az is egy munka, arra is szükség van. Nélkülük az ország már térdig koszban járna.
Kitartás, csak így tovább! Kell a hulladékkezelő társaságoknak is az utánpótlás.
Ui.:
Sírásó is lehetsz, meg kubikus.
Vagy vadakat terelő juhász.
Látod, elalszik DoZsoka is,
Álmodj te is szépet, kis kanász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!