Teljesen megőrült az igazgatónk, mit tegyünk?
"Azért de, mert mindenki egyetemre fog menni :D"
Kettes érettségivel? az vicces lesz.
Nem tudom, hogy kamu kérdés-e, de tegyük fel, hogy nem.
G..i hülyék vagytok. Tudom, hogy lerágott csont, de mások örülnének, ha kapnának oktatást. Aha, majd pont titeket vesznek fel a Bme-re... Kicsit el vagytok szállva magatoktól, nem?
Ha neked az kemény munka, hogy jegyzetelj órán, és figyelj, akkor felesleges fizetned egyetemért, úgyis kibuksz, menj inkább okj-ra, az első ingyen van.
Figyeljétek meg, a következő az lesz, hogy ő ösztöndíjat kap, nem kell egy fillért se fizetnie majd. :'D
Miért nem akartok tanulni? A tudás kincs! Én nekem pont az a bajom, hogy a gimiben felületesen vesszük a dolgokat :(
Szerintem kapjátok össze magatokat, még menthető a dolog! :)
15/L
LOL, BME mérnökinfó. :D :D
Na, ebből látszik, hogy kamu a kérdés.
Amúgy hajrá, csak így tovább, a BME kifejezetten könnyű suli, egyáltalán nincs se matek, se fizika, úgyhogy simán elvégzitek bulizás és csajozás mellett, csúszás nélkül.
Szerintem azért tanuljatok meg pár szót németül, és akkor lehet majd még kimehettek Németországba mosogatni. Ha még akkor is lesz igény további gazdasági bevándorlókra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!