Méregetnek az iskolában, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nincsen jó szövegem, most ha bunyózni kell engem nem érdekel, hogy ki az ellenfél én ütök, de mikor méregetnek ketten vagy többen akkor ha vissza nézek akkor kinevetnek meg ilyenek.
Ilyenkor micsináljak, mert figyelem kivül hagyás az most nem játszik, amikor kinevetett akkor meg a szemébe néztem, de amugy egy ilyen csicska gyerek volt
2018. márc. 13. 18:15
1/3 anonim válasza:
Velem valami komoly baj lehet, úgy nőttem fel, hogy sose verekedtem akár méregettek akár nem.
2/3 A kérdező kommentje:
Ezzel nincs gond
2018. márc. 13. 19:28
3/3 anonim válasza:
Ha nem félsz, akkor csak odamész és megkérdezed, hogy mi a probléma?
Nem nagy tudomány, ha gyökerek, akkor verekedni akarnak, ha csírák, akkor csak addig voltak kemények amíg hagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!