Miért mondja ezeket róla?
# 10!
Azt írtam, hogy bír engem, nem, hogy a kedvence vagyok. Sokakat bír még rajtam kívül, de a 36-ból szerintem rajta vagyok a top5-ös listáján.
Egyébként egy nagyon őszinte férfiról beszélünk, aki rezzenéstelen arccal a képedbe mondja, hogy "Dani, te nagyon hülye vagy"/"Feri, menned kéne a gyorsreagálású hadtestbe, mert mire kinyögöd a mondatot, addigra ötször kicsengetnek", és hasonlók, úgyhogy nem hinném, hogy hazudna rólam anyucinak, főleg, hogy azonkívül, hogy néha benyögök egy-két hülyeséget véletlenül, havi max egyszer rám szól, hogy beszélgetek órán(heti 5 órám van vele, mivel nem csak föci tanár), és 7 hónap alatt csak 3-4-szer voltam szemtelen, az is véletlen, és elnézést is kértem utána. Úgyhogy nem vagyok egy nagy rebellis, a tárgyaiból igyekszem jól teljesíteni, az óráin pedig aktívan részt venni.:D
Nálunk is vannak kedvencek. Sajnos. Azok mindenhol vannak,lehet a tanár azt állítja magáról: "jaj gyerekek én nem kivetelezek senkivel,én mindenkivel ugyanúgy viselkedek„. Persze... Ezzel nem csak nekünk ,hanem saját magának is egy oltári nagyot hazudik.
Észre lehet venni,hogy ki a kedvenc, nagyon is. Állandóan őt szólítja föl, a kislány állandóan kérdez, tanár mindig válaszol,állandóan jelentkezik. Egyébként nagyon okos a csaj,és nagyon szorgalmas is ezek mellett.
Enis kedvelem azt a tanart, sot ajándékot is készítettem neki év végén meg múlt évben,mégse én vagyok a kedvence. Bár az ajándékkal nem ez volt a célom. Egy hála ajándék volt. Megérdemelte ..sokat segített nekem...
Szóval szerintem.nem helyes ,ha a tanár kivetelezik egy gyerekkel.mindenkit ugyanúgy kell,hogy kezeljen. Nem szép dolog szerintem a többiekkel szemben. Persze, ő is emberből van,de akkorsem!
:DD Hát azért 15 évesen még közel sem "majdnem felnőtt". Ezt majd 2 év múlva lehet rá mondani.
Miért ő a kedvenc?
"Amúgy a lány osztályelső tanuló ". Valószínűleg ezért, + ráadásul gondolom illedelmes, nem pedig egy suttyó paraszt, mint egyesek.
Miért cukizzák le?
Gondolom, mert az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!