Mi a véleményetek?
8.osztályosok vagyunk és nagyon durván megy a kivételezés. Most már lassan minden órán ez van. A lányok hiába mondják a megoldásokat, szinte az összes tanár csak a fiúra figyel. Ma is megmondtam a jó megoldást, utána megmondtam az egyik fiú kapta a piros pontot, nekem meg azt mondta a tanár Hogy tőlem elvárja. Engem nem a piros pont zavar csak az elv Hogy hiába mondjuk meg a jó megoldást nincs értelme. Ja ha meg nem szolalunk meg akkor még jön hogy nem érdemeltük meg a félévi 5 öst. Minden órán ez van : fizika, kémia, biológia, földrajz, matek, angol, töri. Én nem hiába járok versenyekre még azért se kapok semmit. Hiába lettem megyeibe 4. semmi, és úgy Hogy a tanár fel se készített. Mit csináljunk Hogy végre a lányokat is észre vegyék a tanárok? Nektek mi a véleményetek? Nálatok is ennyire durván kivételeztek Hogy a lányokra már nem is figyelnek?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Velem ugyanez van, csak szerencsére 1 tanárral és sajna gimiben... -_-"
Hagy találjam ki... 30 év körüliek, szinglik, nincs életük, alig férnek be az ajtón, mindig a szexualitásnál lyukadnak ki és bűn rondán vannak felöltözve...
Neked még szerencséd van, mindjárt vége, de engem ő fog érettségiztetni, csak a fiúk érdeklik, ami így elég gáz, és mivel humán tanár úgy buktat meg engem, ahogy akar... :(
Szóval ne parázz... mindig van rosszabb XD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!