Miért ítélnek el mert rocker vagyok? Miért általánosítanak?
A butor tologatás még oké. Na de, ha van két hiperaktív fattya, akik egésznap fociznak rolleroznak a 4.-en... Na az durva.
(apuka pofán lett verve, mindjárt megtanulták az illemet)
nekem tetszett egyszer egy rocker srác igazából kétszer is, két külön személyről van szó
a második esetben egy ismerősöm hívta fel a figyelmemet arra hogy ez negatív is lehet, mert így mondta: "hiába, rocker" - szóval van aki olyan naiv mint én és eszébe se jut hogy ez negatív.
Akarhanyszor ilyen kerdest latok es elolvasom a valaszogat leeg az agyam. Feltunes, nagykepuseg, szerepek... Komolyan gondoljatok ti ezeket?
En evek ota metalhead vagyok (nem, nem vagyok satanista) es eleg szines korokben mozgom. Vannak mifelenk rockerek, punkok, emok, olyan sracok akik napi szinten ingben jarnak es olyan lanyok akik fangorcsot kapnak egy eloado, karakter lattan. Hogy lehet az, hogy kijovunk egymassal? Nem a kulsosegeket nezzuk, hanem azt, hogy hoppa! Ez egy egeszen jo ember!
De amint a kerdesbol is latszik, mostanaban elegge divat szidni a rockereker, ezert en a tarsadalmat fogom! Az is divat, csak nem neznek miatta hulyenek.
Hol is kezdjem: a tarsadalom eloiteletes. A tarsadalom buta. A tarsadalom romlott. A tarsadalom egy... Miert is folytatnam a sort? Vegul is en is a resze vagyok ennek a tarsadalomnak. Meg azt sem lehet mondani, hogy haszontalan eletet elek, van hobbim, segitek az embereknek, tanulok, versenyzek, hol itt a baj?
Az utolso sorokat meg a reszeg 27 eves sracnak kuldenem: emlekszem a szavaidra es meg mindig mosolyogva gondolok rajuk " lehet neked hosszu hajad, lehet neked bandas polod, lehet, hogy nekem ebbol egyik sincs, de szivemben ugyn ugy ott a metal!"
Gyerekek. Hanyagoljuk a kulsosegeket, szamtalan mas ok miatt is be lehet szolni meg az embereknek.
Pedig mindenki tudja hogy kétféle ember létezik:
-A punk.
-Meg a többi gyökér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!