Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen az egyetemi élet?

Milyen az egyetemi élet?

Figyelt kérdés

Nemsokára egyetemre megyek (Egészségügyis) és kíváncsi vagyok, hogy milyen lehet. Mire számítsak, milyen az egyetemi élet? Milyen tapasztalatokat szereztetek?

/Értelmes válaszokat kérek, értelmes emberektől:D/

2018. febr. 20. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Régen Kandós mérnökképzésen tanuló srácok koleszos bulijaira a Bárczy Gusztávos gyógypedagógusnak tanuló csajok voltak mindig meghívva. Ott elég vad bulik voltak.
2018. febr. 20. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

Értelmes válaszokat kérek, értelmes emberektől:D

Ott azért ne így add elő magad.

2018. febr. 20. 21:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát erre én is kiváncsi vagyok :D

11.-es vagyok, de mindig érdekelt, hogy mennyire lehetnek leterhelve az egyetemisták.

2018. febr. 20. 22:08
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha a saját szakodat tanulod, ami a hivatásod, akkor az jó; és sok hasonló érdeklődésű körű, személyiségű emberrel fogsz találkozni, mint amilyen te vagy. A többséggel meg fogod találni a közös hangot. Meg nekem a tanárokkal is jók a tapasztalataim, hogy aranyosak, emberbarátok. De azért van mondjuk, aki magoltat; pl statisztikai adatokat; volt vagy 15 diagram a diáiban, és azokból a százalékos adatokat be kellett volna magolnunk szerinte egyesével:D Minden kis oszlopnak, évszámmal együtt:D Azt mondta, hogy az előző csoportban is csomó olyan dolgozattal találkozott, ahol adhatott volna simán ötöst, hogyha alá is támasztotta volna az illető statisztikai adatokkal, így meg csak kettest tudott adni. Amúgy kedves ember, de ezt a "magoljuk be diagrammok adatait"-verziót nem értettem. Az emberi agy nem erre lett kitalálva. Ha akarok tudni ilyen adatot, a való életben úgy működik, hogy nem fejből, hanem rákeresek interneten, vagy kinézem egy könyvből, vagy régi újságokból. Node nem így!! Ja és ezt vizsgadolgozat-íráskor mondta, hogy a másik csoportban simán adhatott volna 5-öst , ha konkrét adatokkal is alátámasztják, amiket írnak. És tökre meg is lepődtem; azokat direkt nem igyekeztem annyira bemagolni, meg gondoltam, hogy tuti nem kell rá hangsúlyt fektetni, senki sem várhatja el, hogy X darab diagramot bemagoljunk. Aztán amikor osztogatta már ki nekünk a feladatlapokat, akkor mondta. Tök fura volt és meglepő. De amúgy mindenkinek meglett. Volt, aki 4-est is kapott, azt nem tudom, hogy csinálta.
2018. febr. 20. 22:19
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

4-es jól leírja.

Én más típusú egyetemre jártam, de összességében az egyetemi éveket élveztem a legjobban. Mindenki hasonló mint te, még ha más szakot is választott, mégis egy tőről fakadunk ;), a mesterek (nálunk így hívják) is nagyon jófejek.

2018. febr. 21. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!