Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van egy lány osztálytársam és...

Van egy lány osztálytársam és meg akar verni. Félek. Hogyan védjem meg magam?

Figyelt kérdés

Most 8kos vagyok, én is lány.

Van egy csaj az osztályomba és a héten nem volt iskolába. A legjobb barátnője nagyarcúskodott én meg beszóltam neki így vita alakult ki. Ma én nem mentem suliba és rámírt hogy állitsak magamon meg majd jól meg fog verni. Én elég csunyán tettem neki. :/

Szóval tuti nekem fog támadni hogyan védjem meg magam??

Ja és még amitől a legjobban félek...jóba van a barátommal és félek hogy szétválaszt minket. Nem akarom elveszíteni a barátomat. :(

Kérlek adjatok tanácsokat

2018. febr. 16. 09:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Szólj az osztályfőnöködnek és az igazgatónak.
2018. febr. 16. 12:27
 2/5 anonim válasza:
Szólj a barátodnak, hogy szeretnél vele beszélni. Biztos meghallgat. Elmeséled neki az egészet amikor ketten vagytok. Ha a barátod nem hisz neked, és nem segít. Akkor szólj a családodban valakinek akiben megbízol és erős is. Ő majd elintézi. Ha megoldódott a probléma, akkor írd meg válaszba hogy mi van.
2018. febr. 16. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért legyen a zsebedben egy paprikaspray.
2018. febr. 16. 20:12
 4/5 anonim válasza:
Beszélj a barátoddal, ha komolyabbb lesz, tanárral. Egyébként meg nézz önvédelmi videókat youtubeon.
2018. febr. 16. 21:17
 5/5 anonim válasza:
Fogj össze a barátoddal es harcoljatok együtt!
2018. febr. 17. 02:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!