Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kozepiskolasok! Van olyan...

Kozepiskolasok! Van olyan osztalytarsatok, aki ha doganal puskazni lat valakit, bekopi?

Figyelt kérdés
2018. febr. 15. 17:18
 1/8 anonim ***** válasza:
13%
Én be szoktam.
2018. febr. 15. 18:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Engem általánosban köpött be egy osztálytársam a természet ismeret TZ-nél (volt oka, h nem tanultam, a tanárt nem akartam beavatni, inkább megírtam), mire a tanár odajött, elvette a füzetet, amiből puskáztam, majd közölte, h folytassam a dolgozatot. Négyest adott rá.

Onnantól kezdve mindig 100%-ra tanultam az óráira, mert én egy ilyen tanárnál nem akartam csalni, aki abban a percben látta, hogy az osztályom egyébként is szét aláz, és kiközösítenek, és nem tett rá egy lapáttal.

Azóta soha nem puskáztam egy dogámat sem.

UI:Egyes, egyébként miért is olyan jó beköpni másokat? Nekem elég nyomós indokom volt, amiért nem tudtam tanulni, egyetlen egyszer puskáztam, akkor ott. Ha ezzel szívatni akarsz másokat, akkor elég szörnyű ember lehetsz, ha viszont segíteni akarsz, akkor magyarázd el a tananyagot!

2018. febr. 15. 20:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Az anyját az ilyennek. Nálunk okkal ki lenne rekesztve az első ilyen után.
2018. febr. 15. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:
#2 mert pénzre megy a dolog
2018. febr. 15. 22:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Nincs. Én erről azt gondolom, hogy ha puskázik, ő szívja meg. Sokkal jobb úgy ötöst kapni, hogy az tényleg a te munkád volt. Te tudni fogod az anyagot, aki puskázik, az nem, majd később ráfázik. Engem ezért nem zavar, ha másolnak rólam.

Én nem ouskázom, egyszer kétszer volt, hogy egy képletet leírtam a kezemre vagy lepuskáztam egy egyenletet, de ennyi.

2018. febr. 16. 06:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk olyan volt, hogy akik rendszeresen puskáztak, azok úgy tettek, mintha a legeminensebb tanulók lennének, meg tanárok gyereke is volt némelyik. Nem köpte be őket senki, viszont néha lebuktak. Nem foglalkozom az ilyenekkel, más dolga, ha puskázik, viszont nem is engedem, hogy az én munkámról másoljon.

Az viszont, ha érettségin, vizsgán akar puskázni valaki, nagyon gáz, mert az egész osztály/évfolyam szívhat miatta, újra kell írni a vizsgát.

2018. febr. 16. 22:52
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

6-os. Elit gimibe járok. Majd 2 évig a rengeteg tananyagba majd beleroskadtam. Nem értettem másoknak hogy van ideje a sok tanulás mellett még bulizgatni eljárni. Én meg így is alulról súrolom a színvonalat.

Aztán kiderült hogy kb mindenki puskázik. A legártatlanabbnak tűnő "szorgos" kislányok is.

Ott rájöttem hogy az választja el a győzteseket a vesztesektől az élet minden területén, hogy a nyertesek előbb győznek és csak utána kezdik meg a csatát.

2018. febr. 16. 23:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

6. vagyok.

Szerintem ez elég naiv felfogás. Persze nekem is sokszor rosszul esett, hogy nincsenek olyan jegyeim, mint az általam felvázolt egyéneknek volt, de rájöttem, hogy hosszútávon ez nem kifizetődő. Teljesen más az, ha valaki néha azért puskázik, mert valamilyen oknál fogva nem tudott tanulni/beteg volt/családi gondjai vannak satöbbi, és nem akarja, hogy a szerencsétlen helyzete miatt leromoljanak a jegyei, de egyébként tud tanulni és tanul is, meg az is teljesen más kategória, amikor valaki végigpuskázza a gimit, és mert jó jegyeket kap, elhiszi, hogy ezt tényleg ő produkálja. Pedig tanárgyerekek esetében sokszor tudják a tanárok, hogy puskáznak, csak nem szeretnének konfliktusba kerülni a többi tanár kollégával. Ilyenkor van az, hogy ha a tanulót felveszik egyetemre, az első szemeszterben kibukik, mint ahogy a munkahelyen sem fogja megállni a helyét protekció nélkül.

2018. febr. 19. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!