Nektek volt olyan osztálytársatok, aki iskolás évei alatt terhes lett?
Gimi utolsó évében. Nem volt nagydobra verve, sokan nem tudtak róla. Én is csak onnan tudtam meg, hogy érettségi után pár hónappal kikerült facebookra a fotó az újszülöttről. Nagyobb darab lány volt, nem látszott rajta, hogy kb félidős terhes.
Később össze is házasodtak a gyerek apjával, azóta is együtt vannak.
És mi lett a sztori vége?
Nekem nem volt amúgy olyan oszttársam, aki bekapta a legyet ideje korán.
Volt, 15 évesen esett teherbe. Pont ő volt, akiből nem nézte volna ki senki, rendezett családi háttérrel, stb. Megijedt, nem mert szólni senkinek. Úgy derült ki, hogy tesin elájult, és rohant vele a tanár orvoshoz. Akkor már nem jöhetett szóba abortusz.
Most is szoktam vele találkozni, normális családanya, két gyerekkel. Az akkori pasijával persze nem maradtak együtt, de mindkét lányát látszik, hogy szereti.
Csak azt tudom hogy 15 évesen már lefeküdt 20 év körüli sráccal, de nem lett terhes mert védekeztek.
Ismerősöm osztálytársa 9. évben az első pár napon azért nem jött mert szülni volt.
Ált sulis osztálytársam szült 15 èvesen, nem tudta ki az apa. De azòta is egèsz szèpen neveli a fiát.
Közèpsuliban meg egy èvfolyamtársam nagy hassal èrettsègizett.
Èrdekes, suli vège òta már kb legalább 8-10 osztály/èvfolyamtársam szült, pedig nem vagyok idős. /most töltöttem a 23-at/
Mellesleg mi is gyereket tervezünk jövőre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!